Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
1939год - реплики на Ганчев, Млеченков и Макс1962
макс1962:
Aтос, горе НЕ СЕ ВЪРТИ, само се мести.
Дедо попееееее, къде си? Моля те , помогни ми! Ако не с друго, поне с една молитва. Изчерпан съм откъм идеи как да го обясня.
Скоро ще имате видеодоказателство за всичко, което съм казал. Да си знаете отсега : извинения ще приемам само в течна форма и да пише "Амстел"
Ако се брои за реклама, изтрийте го.
Аtos:
Виж, с местене може и да стане - променяш концепцията инстинктивно, въпреки, че не я схващаш напълно, харесва ми:)
Само че трябва да предвидиш свободен ход на оста по вертикалата в известен диапазон, защото няма как да не се променя наклонът и работната дължина на основния вал, колкото и да ти се иска да не е така. Вече само ще чакам... :D
juliang:
Май и аз ще чакам. Поне един що-годе разбираем чертеж на идеите. Явно тук всеки който пише си представя нещо различно от другите. Всеки вика "не е това", но никой не рисува някаква смислена и технически грамотна картинка.
Ако жената не ме набие и не прекаля с виното ще гледам да спретна еднo CAD чартежче а вие ще казвате кое е така и кое - не.
Phantom:
Не знам дали изобщо някой си е направил труда да прегледа черно-бялото клипче, там от 0.26 минута . Много ясно е показано как няма твърда връзка между двете тежести, горната и долната, и как имаме изместване с няколко сантиметра на горната част на кардана спрямо общата централна ос.
Въпроси : Защо е необходимо да са две тежестите ? Защо да са на различни основи ?
Според мен : На различни основи са за да компенсират тласъците, или промените във въртящият момент подаван от ел. двигателя, както и да може системата плавно да достигне оптималният си режим на работа. Ъгълът на изпреварване (погледнато от горе) на горната тежест спрямо долната тежест по посока на движението, се настройва автоматично от само себе си. При различните обороти , този ъгъл би имал различни стойности.
Центъра на тежестта на долната тежест или баласт трябва да е извън радиуса на въртене на горната част на кардана. Вече е обяснявано защо, по-напред в постовете. Дали планката на долната тежест ще е на 90 градуса спрямо кардана или не, това не е от значение. От значение е разстоянието на Центъра на тежестта на баласта спрямо мислената осева линия между долният и горният лагер.
макс1962:
Атос, нищо не променям. Отдавна писах, че между оста на рамото на ел. мотора горе, който движи кардана по окръжността и кардана трябва да има лагер. И като има лагер как ще върти кардана, нали ще се върти лагера?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия