Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
1939год - реплики на Ганчев, Млеченков и Макс1962
Dedo pop:
Тия двигатели не може да се регулират.Освен чрез инверторен преобразувател,но ти го отхвърли тоя вариант за трифазния мотор.
макс1962:
Не съм го отхвърлил, само дето боли много :D. Цената в БГ е лев на ват, новият мотор е към 700 вата, тук не ми се проверява изобщо.
Dedo pop:
Виж във Вики-ват имаха имаха едни инвертори 1,5киловата до300херца около 200лв по спомен/от преди 2-3години.400херцовите са по скъпи.
vsl:
Макс имам един от пералня с четки. Може по лесно да регулираш оборотите. Ако искаш да ти го прати баща ми че аз в момента не се намирам в Испания. Виж колко ще излезе пратката. Моето село се казва Fuensalida това е provincia Toledo. Ако колегите мислят че може да ти свърши работа е за теб.
Като този е.
Радико:
Това е двигателят който му е нужен. Много е лесно да му се реализира управление на оборотите. Вярно за него ще е трудно да се оправи с контролери, мосфети и така нататъка Но има още един прост за изпълнение начин: управление чрез реостат примерно направен от няколко лампи с нажежаема жичка. Предполагам в Испания не са ги отрекли напълно и все още се намират.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия