Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
1939год - реплики на Ганчев, Млеченков и Макс1962
макс1962:
atos, магията не идва от забързване и забавяне, а от повдигане на топуза спрямо неговата ДМТ. Колкото повече се вдига, толкова повече иска да слезе. Защо? Защото се отдалечава от кардана - по-дълго рамо. Максимумът е на 90 градуса спрямо ДМТ. Над 90 ще започне приближаване към оста на кардана, т.е. по-малко рамо, което не трябва да се допуска. Топузът започва да се вдига когато се стопира барабана.
Phantom, браво!
Laic:
--- Цитат на: Phantom в Юли 20, 2015, 04:34:41 pm ---.. Идеята според мен е следната.
--- Край на цитат ---
+1 Според мен също, точно това е идеята:
Първо влагайки енергия се изважда системата от равновесие. В следствие действието на гравитацията, системата се стреми да застане в равновесие, но в момент преди да е застанала в равновесно положение, с внасяне на малко енергия системата отново се привежда в неравновесие и цикълът се повтаря.
Мисля, че всички показани на клиповете системи имат два основни елемента (макар и при различните постановки да са изпълнени по различен начин). Първият елемент (условно №1) е този който "клати" системата и постоянно я изважда от равновесие - чрез него в системата се внася малко, но постоянно, енергия. Вторият елемент е този отдолу с тежестта. Той постоянно се стреми да застане в равновесие, но поради действието на елемент № 1 това не се случва и на практика елемент № 2 постоянно "догонва" елемент № 1.
макс1962:
Laic, двойно браво! Невъзможно е да се каже по-ясно, точно, кратко и вярно.
Аtos:
--- Цитат на: макс1962 в Юли 20, 2015, 05:27:46 pm ---atos, магията не идва от забързване и забавяне,
--- Край на цитат ---
Не, обратното е- забързването и забавянето идват от "магията".
Когато го завършиш, ще разбереш.
pathfinder:
Колеги, това съм го описал в « Отговор #211 -: Февруари 08, 2015, 08:31:34 pm ». Когато въртеливото движение на горния край на лоста е с по-малка скорост от скоростта на падане на тежестта, то ще имаме "лашкане" на системата. Увеличавайки плавно оборотите, то трябва да дойде момент на синхронизиране придвижването на горния край на лоста със скоростта на падане на тежестта така, че тежестта "елемент № 2" винаги да гони "елемент №1" както се изразява Laic. Ако този синхрон се наруши и увеличим макар и с малко скоростта на придвижване на "елемент №1" , то тежестта "елемент №2" ще престане да се върти и ще започне да извършва вертикални движения придружени с хоризонтални движения като махало "системата пак ще се лашка" и колкото повече увеличаваме скоростта на въртене на "елемент №1", толкова хоризонталните движения ще намаляват и ще останат само вертикалните. Ако разгледаме движението на системата като отделни етапи, то според мен те са в следната последователност:
Етап 1 - придвижване на "елемент №1" - системата е изведена от равновесие и едновременно с това движение елемент №2" се издига нагоре.
Етап 2 - "елемент №2" се стреми да заеме новото равновесно положение падайки надолу и измествайки се по посока на движение на "елемент №1".
Етап 3 - малко преди "елемент №2" да достигне долна равновесна точка, "елемент №1" започва изпълнението на "Етап 1".
По време на "Етап 1" имаме внасяне на енергия и може би минимално забавяне оборотите на задвижващия ел. двигател. През "Етап 2" системата работи под въздействие на гравитационните сили на "елемент №2". Задвижващия ел. двигател е разтоварен и достига работните си обороти. Системата е подготвена за изпълнение на "Етап 3". От тук е и моето заключение, че в оригинала не напразно ползват ремъчна предавка / в случая канап/ което би позволило евентуално приплъзване. За сега не разглеждам горната част с по-малката тежест, а е възможно "магията", както се изразява atos да се крие там но за момента разискваме установката на макс1962.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия