Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
1939год - реплики на Ганчев, Млеченков и Макс1962
макс1962:
Както вече ви казах махнах всякакви ремъци и монтирах червячен редуктор горе. Идеята беше да даде плавен и равномерен ход на кардана. Елмоторът върти с 1400 оборота, излизат 40. Знам че са малко, но това имам. На втория оборот се счупи изходящият вал от редуктора. 26 мм, май е чугун. Скъса го като хартия. Без спирачка, без никакъв товар. Не знам какво стана и защо.
Аtos:
макс1962, бях ти споменал нещо преди време...май не си го отчел изобщо?
Първо - никой не е луд да прави вал от чугун, па ако ще да се използва за каквото и да било, със сигурност е стомана някаква.
Чугунът има съпротива на усукване, клоняща към 0, освен това е крехък. Единственият му характерен плюс е, че погасява вибрации доста по-добре от стоманата, затова от него се правят постаменти за машините, толкоз за чугуна.
На темата - бях ти споменал, че при теб ремъците и тяхното приплъзване играят ролята на гъвкава връзка, вид съединител с "ефекта на камшика".
Явно червячният ти редуктор не е реверсивен, иначе щеше да замине двигателя, просто да изпуши!
Не търси равномерност в движението, няма да работи така!
Точно избързването (засилването) дава полезния ход в системата! Забавянето е паразитен ход, който се преодолява от инертността с малка помощ от двигателя!
Ако пак приложиш твърда връзка, очаквай същия резултат.
Все пак, поздравявам те за ентусиазма, защото доказваш неща и се опитваш на практика да откриеш верния път, няма по-ценен опит от практиката.
П.П. Спомняш ли си в първите ни кореспонденции, като ти казвах, че е добре да се започне с малък макет? Сега разбираш защо...
ppipilica:
--- Цитат на: макс1962 в Август 01, 2015, 10:03:20 pm ---Както вече ви казах махнах всякакви ремъци и монтирах червячен редуктор горе. Идеята беше да даде плавен и равномерен ход на кардана. Елмоторът върти с 1400 оборота, излизат 40. Знам че са малко, но това имам. На втория оборот се счупи изходящият вал от редуктора. 26 мм, май е чугун. Скъса го като хартия. Без спирачка, без никакъв товар. Не знам какво стана и защо.
--- Край на цитат ---
Предполагам редуктора е втора употреба и е работил доста години преди да се озове у теб. Може да е имало "умора на материала" на вала и ако е получил малко зор и готово. Може също да е нямало съосие и да е получил голям зор вала и така да се е скъсал.
Аз преди време имах подобен случай строши се полуоската на трактора, 50мм желязо беше като отрязано с лазер, супер гладко и направо невероятно как може така да се скъса, но след консултация със специалисти се установи умора на материала. А също съм късал полуоска на един ЖУК, по-големите сигурно си ги спомнят, та полусоката приличаше на усукан до скъсване кренвирш много яко се беше строшила.
Един съвет от мен тури обратно ремъците.
Аtos:
--- Цитат на: RUS в Август 02, 2015, 01:26:14 pm ---Червячния редуктор няма как да бъде реверсивен от страната на ниските обороти поради конструкцията си.
--- Край на цитат ---
Напротив, има как!
Всичко зависи от диаметрите, еволвентния профил на зъбите, стъпката и предавателното число! Всичко това в комбинация!
За останалите неща - нацелваш...горе-долу:)
Твърдата връзка прецаква ефекта, споменах го вече. Колкото по-бързо го разберете, толкова по-малко чудене ще има.
Аtos:
RUS, има червячни предавки, които са реверсивни и такива, които не са.
Запознай се по-обстойно, моля те:)
Ако ъгълът на червячния винт е повече от 30 градуса, имаме пълен реверс. При този случай профилът на зъбите на колелото е под същия ъгъл.
Механизмът за опъване струните на китарата примерно не е реверсивен.
Ползата от червяка е, че може да се направи голямо предавателно число само с една предавка при добра плавност и малък общ обем на редуктора и да се ползва предавателна еднопосочност (ако е нужна).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия