Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Домашна електроцентрала
sasma:
Здравейте,
имам следния проблем имам нови (няма и месец) акумулатори 95Ah тягови, но от няколко дена ми прави впечетление че волтажа сутринта е паднала без да има консумация от акумулаторите. Тази сутрин си казах да проверя волтажа на акумулаторите и какво да видя единия акумулатор има 6 волта а другите си бяха добре, не мога да си обесня от какво се получава така. Акумулаторите са нови и със същия ампераж, защо да имат разлика в напрежението след като всичките са вързани последователно като падне волтажа трябва да падна от всичките, пък съм задал да се разрежда само до 47 волта и след като премине Диспечера на енергото батериите показват над 48 волта и до сутринта единия пада до 6 волта. Според вас акумулатора ли има проблем? Вие имате ли такива проблеми?
krasias:
Sasma, така от разстояние не може да се каже със сигурност какъв е проблема. Може да направиш следния опит, вземаш една крушка от автомобилен фар и я включваш към някой от акумулаторите с нормално напрежение като измерваш едновременно напрежението на същия акумулатор. По този начин измерваш и другите два акумулатора, целта е да провериш дали напрежението им ще падне бързо. Ако напрежението им падне бързо значи и те са се разредили.
juliang:
Какво напрежение на заряд си им дал? Т.е. кога да изключва заряда им?
Защото преди известно време писах, че зареждането на акумулатори вързани паралелно не е проста задача. Ако някой от акумулаторите се различава дори и малко от другите (това че са еднакви и нови не значи че нямат разлика), то при недостатъчен волтаж диспечъра ще приеме че всичко е заредено, а фактически по-слабия няма да се е "напапкал"...
напрежението при което може да се приеме че целия пакет от 4 акумулатора е зареден, е между 55.2 и 58.8 волта (между 2.3 и 2.45 волта на клетка). Напрежение под 51.6 волта (2.15 волта на клетка) на практика гарантира че ще имаш незаредени клетки. Но процеса на зареждане на един акумулатор не е толкова елементарен. Той се състои от няколко фази:
Също така има значение какъв точно е акумулатора. Трябва да се спазва изключително точно предписанието на производителя за начина на зареждане на точно този модел акумулатори. Трябва да се следи и температурата, при която батериите се съхраняват. По-ниската температура изисква по-високо напрежение.
Зареждането на батерията е "ходене по острието на бръснача". По-ниското напрежение води до сулфатизиране на минусовата плоча. По-високото напрежение води до кородиране на плюсовата плоча, както и до отделяне на много количество газ и оттам до бърза загуба на електролит. Така че както казах по-горе трябва да се спазва строго предписанията на производителя, както и да се следи процеса на зареждане и при нужда алгоритъма за зареждане да се коригира в зависимост от околната температура и състоянието на батериите.
sasma:
--- Цитат на: juliang в Януари 06, 2017, 12:43:18 am ---Какво напрежение на заряд си им дал? Т.е. кога да изключва заряда им?
Защото преди известно време писах, че зареждането на акумулатори вързани паралелно не е проста задача. Ако някой от акумулаторите се различава дори и малко от другите (това че са еднакви и нови не значи че нямат разлика), то при недостатъчен волтаж диспечъра ще приеме че всичко е заредено, а фактически по-слабия няма да се е "напапкал"...
напрежението при което може да се приеме че целия пакет от 4 акумулатора е зареден, е между 55.2 и 58.8 волта (между 2.3 и 2.45 волта на клетка). Напрежение под 51.6 волта (2.15 волта на клетка) на практика гарантира че ще имаш незаредени клетки. Но процеса на зареждане на един акумулатор не е толкова елементарен. Той се състои от няколко фази:
Също така има значение какъв точно е акумулатора. Трябва да се спазва изключително точно предписанието на производителя за начина на зареждане на точно този модел акумулатори. Трябва да се следи и температурата, при която батериите се съхраняват. По-ниската температура изисква по-високо напрежение.
Зареждането на батерията е "ходене по острието на бръснача". По-ниското напрежение води до сулфатизиране на минусовата плоча. По-високото напрежение води до кородиране на плюсовата плоча, както и до отделяне на много количество газ и оттам до бърза загуба на електролит. Така че както казах по-горе трябва да се спазва строго предписанията на производителя, както и да се следи процеса на зареждане и при нужда алгоритъма за зареждане да се коригира в зависимост от околната температура и състоянието на батериите.
--- Край на цитат ---
Задал съм на Диспечера да разрежда акумулаторите до 47 волта както е дал като пример ELPUNTO настройките ми са едни и същи, не ми стана ясно от мене какво се изисква. Купил съм тягови акумулатори както се изисква за такива системи, вложих доста пари и пак не съм доволен на 100 % :(
ето и акумулаторите
http://12v.bg/product/684/akumulator-monbat-monolit-power-deep-cycle-12v-95ah.html
може да се каже че не съм доволен няма и месец и почнаха се проблемите.
juliang:
Дигни долната граница на 48 волта, а горната на 56 волта, дори на 58. По възможност зареди всеки един акумулатор поотделно с напрежение 14.6-14.8 волта докато тока който преминава във веригата падне под 2-3 ампера. Ослушвай се за кипене.
Ето какво пише примерно на един акумулатор Панасоник:
При режим "заряд-разряд" Панасоник съветват зарядното напрежение да е 14.5 - 14.9 волта. Т.е. при 4 акумулатора в паралел зарядното напрежение може да достигне до 59.6 волта, а минимума е 58 волта. С твоите 52 - 53 ... държиш акумулаторите гладни.
Важно е да се разбере, че по-ниското НАПРЕЖЕНИЕ не щади акумулатора. Напротив - то е точно толкова вредно колкото по-високото от максимално допустимото. В единия случай имаш сулфатизация, в другия - корозия. Да, про по-високо от горната граница имаш и кипене и загуба на електролит, но това може да се компенсира с доливане при обслужваемите акумулатори, така че не е чак толкова страшно.
За тока нещата вече са по-различни. Малкия ток е ОК, но превишаване на амперите над 1/5 от амперчасовете вече е опасно за акумулатора. Т.е. при твоите 90-100 амперчаса не трябва да превишаваш за дълго време 20 ампера заряден ток.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия