Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.
Домашна електроцентрала
Аtos:
coke2k , не бъди толкова строг съдник сега:D
Момчето не знае, че не може и...(може би затова) му се е получило?
Както оня палавник, дето нямало кой да му обясни, че е невъзможно да ти порасне отново загубен крайник, та взела, че му израснала нова ръка...
Ноевият ковчег бил строен от аматьори, "Титаник" - от инженери, всички знаем резултата, не секвай ентусиазма на младите ;D
П.П.колкото за аморфните???
Кой е пробвал? Има ли регистриран опит през нощта?
Или, понеже знаем, че НЕ МОЖЕ, на никой и не му е хрумвало да опита?
coke2k:
--- Цитат на: sasma в Юни 22, 2017, 03:49:10 pm ---Засега съм на 9 панела 240W.
--- Край на цитат ---
Това не е аморфно Атос!
Сори но не мога да чета простотии за това така избухвам. Цяла България го чете това. Срам!
Аtos:
Да, съгласен съм, принципно говоря!
Не избухвай, това говори за липса на толерантност! Човек не може да си мисли, че е вся и всьо във всемирното познание!
Представи си, че това момче извади идеи, които на теб и мен не биха хрумнали?
Точно, защото ЗНАЕМ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО и...няма и да си направим труда да опитаме, нали?
Ти лично колко замервания имаш от фотоволтаик през нощта?
Аз нямам! Но затова и нямам право да го оспорвам, докато не го проверя лично!
ELPUNTO:
Аз вече над три години наблюдавам моите ФВ панели, сутрин, обед и вечер, денем и нощем.
Не сам видял sasma ефект при моите ФВ панели т.е. при слънце и дневна светлина ФВ панели
произвеждат ток, нощем НЕ произвеждат.
Но . . . . това не значи че отричам sasma ефект, просто при мен не се наблюдава . . . за съжаление :(
За да не разводняваме темата с sasma ефект, предлагам :
1.Комисия от трима (най-малко) души да отиде и на място да направи измервания поне три дни.
2.Ако комисията потвърди наличие на sasma ефект да се вдигне рейтинга на sasma до 10 пункта,
а той да бъде номиниран за Нобелова премия.
3.Ако комисията НЕ открие sasma ефект, на sasma да се присъди награда за НАЙ-ДОБЪР ВИЦ във Форума.
4.Независимо от резултата на проверката, всички разходи на комисията за път, нощувка, дневни и пр. се поемат от sasma.
Очаквам мнението на Админите и най-вече на sasma. ???
Аtos:
Чакайте малко...може той да се е избъзикал просто и...какво?
Вече комисии и т.н.
Хайде да не се филмираме, първо нека той сам си каже ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия