Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Домашна електроцентрала

<< < (183/211) > >>

krasias:
Юли така е, но той дори и за миг не се досеща че природата не е създала дърветата за да може тои да си грее ефективно задните части зимно време. Природата въобще не е създала дърветата за гориво, и това за Пикси е много сложно за разбиране.

Радико:

--- Цитат на: krasias в Май 29, 2022, 08:22:14 pm ---Юли така е, но той дори и за миг не се досеща че природата не е създала дърветата за да може тои да си грее ефективно задните части зимно време. Природата въобще не е създала дърветата за гориво, и това за Пикси е много сложно за разбиране.

--- Край на цитат ---
Не знам защо ама ми се струва, че не всичко е създала природата. Това да кажеш, че всичко е създадено от природата ми звучи като да кажеш, че щъркела носи бебетата.

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Май 29, 2022, 08:22:14 pm ---Юли ....  :D

--- Край на цитат ---

Юли, Джул, как звучи само...  :D

Той е juliang. Прави впечатление това галено раболепничене и се самосезирам.  :D
Следя неОморно за подобни прояви. Понеже той тоя Юли ти солидарничи спрямо epwpixieq-1, затова стана Юли.

А иначе epwpixieq-1 се е доказал, като обективен, безпристрастен, логичен, и като експериментатор не на последно място, за разлика от "Юли", който един резистор не е залепил в тоя форум. Кара я само на самочувствие от Топлофикация и горелки BOSCH.  :)

Остава сега да се появи и Михаил Кузмов и той да заДжулка отново juliang.

Извинявам се, ако някой се е засегнал, но ме предизвикват такива обръщения, а аз не съм от тия дето са по комплиментите, тъкмо обратното.  :)

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Май 29, 2022, 08:36:23 pm ---Не знам защо ама ми се струва, че не всичко е създала природата. Това да кажеш, че всичко е създадено от природата ми звучи като да кажеш, че щъркела носи бебетата.

--- Край на цитат ---

Прав си, не всичко е създадено от природата. Човек е роден творец по Божи образ и подобие.

Примерно лимоненото дърво не е създадено от природата, а от човека. Лимоните са изкуствено създадени. :)

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 29, 2022, 10:45:22 pm ---Прав си, не всичко е създадено от природата. Човек е роден творец по Божи образ и подобие.

Примерно лимоненото дърво не е създадено от природата, а от човека. Лимоните са изкуствено създадени. :)

--- Край на цитат ---
И кивито и много други.
А отделно страшно много растения и животни са създадени чрез ГМО от предишната цивилизация населявала земята.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия