Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Perendev magnet motor

<< < (11/14) > >>

coke2k:
ХОРА престанете да залитате по глупости  - няма мотор на Перендев - то е ясно. Човека (Diabolik) получи каквото искше и всичко свърши ... престанете да го коментирате само му правите кефа на тоя специалист. Ако има нещо да го е показал ..... то така всеки може. И аз имам Тестатика , ама и загубих схемите на гарата .....и сега не мога да я направя отново АХАХАХА

Velektra:
Ами нали MZK е говорил с тоя "Гяволик".
И на администраторите ли да не вярваме?

merlinbg:

--- Цитат на: burgas61 в Април 02, 2012, 11:26:36 pm ---Здравейте Колеги,
Получих лично съобщение от колегата Diabolik,в което тои ме уведоми,че е направил репликация на Перендев маг.мотор ,
но   няма желание да дава информация,заради патентното право на Перендев.
Моля ви,недейте да притеснявате колегата Diabolik,...Благодаря ви за разбирането:)

Предлагам на вашето внимание нещо друго:
Аржентински изобритател на магнитен мотор търси да си патентова изобретението в  Европа!!!
Прочетете информацията от този форум:
http://www.energeticforum.com/announcements-news/10853-free-magnetic-generator.html

Ако някои е патентовал изобретение,да сподели:)

--- Край на цитат ---

Е това вече беше наистина смешно. Няма да го притесняваме. Аз измислих начин колата ми да работи вечно, без да се зарежда с бензин. Но няма да кажа как съм го направил, и моля ви не ме притеснявайте!!!  :D :D :D :D

EDM electronics:

--- Цитат на: "Нов сайт за свободната енергия" в Април 03, 2012, 12:26:29 am ---
1
Всеки, който е бил в часовете по физика в 7 клас / магнетизъм / ще потвърди, че пусната от произволно положение тази конструкция ще се завърти на някакъв ъгъл - докато се изравнят моментите от привличане и отблъскване на двете двойки магнити. Оборот няма как да се получи. За въртящо магнитно поле хич няма и да продумвам :?
Иначе и аз искам да си нагрохам багажника с магнити и презрително да минавам край бензиностанциите :lol: Засега, обаче - спирам и наливам - мъка

2
Не знам какво Ви кара да се занимавате с глупости! :? Уж сте сериозни хора. Ваша работа. Аз такива щуротии даже ги подминавам : Все едно, ако някой даде научно обяснение как мога, ако нахлупя една тенджера на главата си, и се хвана за дръжките, ще мога да се повдигна нагоре. Как мислите, дали ще тръгна да опитвам? Въпреки часовете по физика!

3
Ей голямото чудо.
Намерих я статията и я качих, щото темата е свързана със "свободната" енергия.Колко има хляб в такова нещо е друг въпрос.
А иначе Стефане като искаш с тенджера да литнеш, застани под електромагнита на някой кран в коя да е западна автоморга и ще литнеш .При това без да противоречиш на физиката. Е вярно, че полета ще ти е кратък, ама какво пък.
А иначе живеем в свободна държава и всеки има право да прави каквото си иска в свободното време.

--- Край на цитат ---

Мисля, този коментар на колегите от "другия форум за СЕ" пасва на темата, и на Перендев, и на колегата Дяволски-Сатаничен-Подъл.

Strashimir:
Ха! Много добра идея - приветствам я! Да се разпита и изобличи! Да не се окаже втора Калинка - изобщо даже да няма висше и да не правил такива неща ;-)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия