Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Има ли работещ гравитационен двигател в малък мащаб?
EDM electronics:
--- Цитат на: Теню в Юли 15, 2016, 11:16:00 am ---Като идваш на плаж в Бургас отбий се до Ветрен на пътя ти е и аз ще ти покажа как става
--- Край на цитат ---
Разбрахме се. Често ходя в Бургас. Ще дойда обезателно. Наблизо съм.
Предупреждавам, споделям обективно мнение във форума. Не ми е в природата да въвеждам в заблуждение. Прецени риска който поемаш, като ме каниш.
caduceus:
Относно колелото на Беслер.
Това нещо е работело на практика. Ако си дадете поне малко зор да прочетете материалите, ще видите, че графа на Хесен е спонсорирал Беслер с доста пари, след като е видял какво има вътре /това е било условието/ и после е дал честната си дума да не го обсъжда. Не знам дали Хесен ви говори нещо, но това е едно място което столетия е давало наемни войници по цял свят /включително при гражд. война в САЩ/ и там не са си поплювали изобщо. Ако Беслер е бил мошеник кожата му е щяла да съхне за броени часове на простора - т.е. смъртта му със сигурност е неизбежна и бърза. Няма луди, че да рискуват с фейкове точно там.
На второ място, от колелото силно се е интересувал Петър Първи, а той не е бил прост човек - освен това също не си е поплювал и мошениците ги е бесел набързо, не като сега съд и години следствие, а после върви го търси в Карибите или ЮАР :) Смъртта на Петър е развалила сделката за наистина доста пари с Беслер.
Колелото е работело при единия от тестовете в Хесен три месеца, под ключ и с охрана от графа. Виждали са го най-големите умове на това време, които са се чудили че Беслер е лекар, а не механик. Ако е бил механик, вероятно менталните блокове в съзнанието му /точно като на някои колеги в този форум/ щяха да му попречат да създаде конструкцията.
Въпреки че виждам как веднага /както си му е редът тук/ се обособи твърдолинейна опозиция, без дори да иска да ме изслуша - ще изчакам до утре и ще реша дали си заслужава времето да пиша въобще, или да си пусна една тема в моя форум, пък който иска да чете. И да си пиша сам, все на някого ще му е полезно. Поне няма да се ядосвам, защото там дървени глави не виреят. По принцип нямат почва - а и криворазбрана демокрация няма никаква :) Тоталитаризъм! ;D
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Юли 15, 2016, 10:32:11 am --- единствените "доказателства" са някакви приказки от преди 3 века на неизвестно колко образовани хора), но да отречем неща, които са доказали правотата си в не един и два съвременни опита (т.нар. "учебникарски неща")?
......................................................................
... ако етера преминава през всичко, той не може да предава енергия. Това е все едно да правиш платноходка с рибарска мрежа вместо платно.
--- Край на цитат ---
Юлиане, часовниците, които са изработвани РЪЧНО преди повече от три века, не са просто "приказки от преди 3 века на неизвестно колко образовани хора", а са си чисти ФАКТИ!
И ако днес един майстор-часовникар се опита да ги прави (без абсолютно всякаква съвременна техника), разчитайки на това за прехраната си,той би умрял от глад...
Другото - етерът не преминава през всичко, точно обратното е - всичко преминава през етера и се съдържа в него, оттам идват объркванията в представите ти.
"...никой не може да го екранира, за да може да събере силата от сблъсъка му с тялото..."
Все едно да търсиш сблъсък на бялата стена в киносалона с прожектирания върху нея образ...
caduceus:
Теню
Точно теб нямах предвид :) Ако имаш нещо налично, ще се радвам да го видя. Ако не - дерзай!
ОК, очевидно не искате да чуете каквото имам да ви казвам. Желая на всички успех - на който работи, в работата, а на който приказва, в приказките
juliang:
--- Цитат на: atos в Юли 15, 2016, 01:34:33 pm ---... Все едно да търсиш сблъсък на бялата стена в киносалона с прожектирания върху нея образ...
--- Край на цитат ---
Да си пробвал да прожектираш филм върху стъклото на прозореца? Точно за това говоря - трябва да има отражение, сблъсък на фотоните с нещо което да ги отрази, за да получиш образ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия