Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Има ли работещ гравитационен двигател в малък мащаб?
resprom:
Искам да поясна само, че под гравитационен двигател включвам двигател на който му действа външен източник за да се завърта, но в същото време изкарва по-голяма енергия от входната. Бихте ли споделили информация за работещ и реализиран двигател който да се самоподдържа, дори и да изкарва минимална остатъчна мощност освен тази за самоподдържането. ( идеята ми е да направя малък работещ макет )
Благодаря :)
elektros:
Похвално колега resprom....Тук е пълно с такива разработки, стават много лесно и просто, не изискват никакви усилия и средства, случват се ей така, докато ровиш в нета и си чатиш с приятелче....А и колко му е, едно работещо макетче хваща един чичко-паричко, правите големия удар, печелите милиарди и разбивате световната икономика...Страхотна идея, нали? ;)
resprom:
Питам защото ми е интересно дали колеги от форума имат разработен такъв двигател. Изчел съм всички теми в форума ( и не само в него ) но до сега не съм виждал положителни резултати.
Velektra:
--- Цитат на: resprom в Февруари 09, 2015, 11:16:47 pm ---Питам защото ми е интересно дали колеги от форума имат разработен такъв двигател. Изчел съм всички теми в форума ( и не само в него ) но до сега не съм виждал положителни резултати.
--- Край на цитат ---
Когато видиш положителни резултати тогава след около месец или два се готви за трета световна война.
resprom:
Искаш да кажеш, че за сега няма наистина реализиран и функциониращ двигател от колегите в форума?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия