Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Има ли работещ гравитационен двигател в малък мащаб?

<< < (15/28) > >>

Yoro:
Още малко и ще видите моя вариант.
Аз не го крия с кашони.
Та до тогава.

бай Теню:

--- Цитат на: juliang в Юли 11, 2016, 08:09:32 pm ---И така вече 2 години ... А тази Коледа, а другата... :)

--- Край на цитат ---
  О Юлий много ми е драго да те срещна на мегдана. Аз съм готов със демонстрацията , а ти готов ли си със инвестициите. Защото от мене тук се иска за едното нищо да ви покажа как стават някои неща. Неща за които много учени и неизучени са изписали милиони от глупости които се дъвчат от години. Тези неща са елементарни за мен, но ако ги опиша тук ще си остана същия мурджо какъвто съм. Хайде ти като по отворен кажи как да стане така че да не си броим стотинките  за баничка пък и да поднесем евтино СЕ на хората  Не сънувам милиони но и не подарявам едно от скъпите неща на хакерне. Те учените ако можеха да го измислят да бяха го измисли. Не казвам, че някой не го е измислил досега, но просто е покрито. Съберете се направете група със хора можещи и знаещи как да си изкараме за дъвки и тогава ще се отвори портала....

PyroVeso:
Теню, ми като не искаш - не го показвай. Не ние сме дошли да те молим.

От нас пък за n-ти път се иска да направим едни инвестиции или срещу празни приказки, или срещу някой и друг фокус (то запалки за вода ли не бяха, "вечни" часовници ли, въртящи се десулфатизатори ли...). Може би и затова досега нищо свястно не сме видели.

Та бъди жив и здрав с твоята разработка - ако ти се свиди, ние не се натискаме...

Така или иначе, в момента Х от бъдещето подобни технологии ще има и те ще бъдат общодостъпни, както са сега електричеството, двигателите или изкуственото осветление. Така че кой пръв, кой втори, кой платено, кой безплатно - все тая.

Тебе обаче нещо явно те яде отвътре, та настояваш да ни го показваш. И това едва ли са филантропски чувства и помисли...

juliang:
Теню, не знам защо си мислиш че някой изобретател е станал богат ... :) Аз лично не се сещам за някой, който да е станал червив от пари щото е измислил нещо. Напротив - всички велики изобретатели за които се сещам са умрели в мизерия. Някои дори са ги изгорили на клада...
Винаги изобретателите са били повече от наличните финанси. Печели се не от изобретението, а от производството му. Там всъщност, в произвеждането е добавената стойност.
Иначе никой не те кара да си купуваш тока от енергото. Можеш сам да си сглобиш с части от вторични суровини вятърна електроцентрала. Но защо ли никой сериозен човек не прави това, а отива и си купува готов ветрогенератор? Или соларен панел? Дори една елементарна крушка за осветление не си я правиш ти у дома, а си я купуваш от магазина, въпреки че ти е пределно ясно как функционира, какво има в нея и как се произвежда?
Не можете да разберете, че най-ценното нещо на този свят е времето. Вие (а и аз до голяма степен) го харчите неразумно, вместо да го използвате по най-пълноценния начин. Защото то е нещото, което не се купува. За чий ще са ти стотиците хиляди дет евентуално ще ги спечелиш, когато ще си на 70 години? Да си купуваш памперси и лекарства?
А да търсиш призвание или финансиране в mazeto.net е обречено на провал мероприятите...  Тук съотношението на великите изобретатели към наличните финанси е толкова голямо число, че е просто невъзможно за пресмятане :)

elektros:
Не мисля, че ако има работещо устройство някой ще излезе и ще каже :Аз го направих, искам инвестиция за производсво!: Някак си звучи несериозно да се търсят инвеститори в  свободен форум, все едно тук само банкери влизат...  Поправете ме, ако греша..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия