Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Защо запърите са вредни за рака!?

(1/4) > >>

vitan:
1. Запърите са забранени за продажба.
2. Променливия ток кара кръвта да вибрира и така се откъсват парчета от тумора и тръгват по кръвния поток по цялото тяло.
3. До тук никой от "производителите" на запъри навремето твърде не схванаха, затова минавам по същество:

Отивате в някой санаториум с минерална вода и там има "супер запъри" за подпомагане на възстановяването на ставния хрущял. Използват ги в травматологията при спортистите също. Целта е тока да вкара повече течности в хрущяла, та той по-добре да се "нахрани".
Започва се с постоянен ток, после 100 Hz, след това 4000 Hz и 4100 Hz заедно, та разликата от 2-те честоти да даде пак 100 Hz...
В упътването на този сертифициран уред пише:
ЗАБРАНЕНО ЗА УПОТРЕБА ПРИ НАЛИЧИЕ НА НЯКАКВИ ТУМОРИ !

valex:
Тези апаратури съм ги виждал само на снимка. Но жена ми ги е ползвала в Хисаря. Направиха и проблем с вертигото. Активираха го при по-голени токове.  А тя ползва 'запер' (програмируем генератор на правоъгълни сигнали). С този генератор си излекува 90% от алергиите (беше всеки месец на инжекции), а и си оправи и разни други проблеми. НО честотите, които ползва СА СПЕЦИАЛНО проверени и тествани на апаратури за биорезонансен анализ плюс съответния човек, който може да направи съответните изводи и анализи.
Всички 'запърни генератори' без съответното изследване са безмислена работа. Истината е, че могат и да навредят!

az_skeleta:
Здравей Витане!
 Според мене тоя надпис е само за да си измият ръцете после ако стане нещо. Същия уред е противопоказен и за хора с пейсмейкари и евентуални бременни, предполагам?
 Аз си бях направил запер по книгата на Кларк преди време. Файда не видях, но тока който даваше на електродите не беше променлив, а импулсен. Сега си правя генератор до 2МХц и пак ще е с правоъгълни импулси. До сега съм срещал само добри отзиви за честотите на Хилда.
 Лампата на Райф също е забранена за продажба до колкото си спомням. И тя работи с променлив ток. Това прави ли я опасна?

la4oo8:
Здравейте,оперираха жена ми от рак (женски болести), останали са няколко разсейки колкото лещено зърно и сега е на химиотерапия.Има ли смисъл да търся специалист с професионален запър за помощ?Ако някой знае къде и кой ... напишете ми адрес или телефон.

nizo:
la4oo8, гледах някъде, че всякакъв вид рак се лекувал със специална диета в която не ядеш захар и неща който генерират захарни молекули. Твърдението беше, че раковите клетки имали остра нужда от енергия и се хранели изключително и само с такива захарни молекули и без тях измирали. Нормалните клетки имали някакви по-сложни механизми за производство на енергия, докато раковите разчитали само на тези захарните молекули. Имаше и препоръка, какво всъщност да се яде, но не съм запомнил. Общо взето лечението се свеждаше до това да ядеш храни от които нормалните клетки могат да извличат енергия, но раковите не могат.
Също така един изследовател каза, че е мъчил да разбере каква е правилната храна за хората. Идеята му беше, че всяко животно яде определена храна, а не всичко, както хората обичат да правят. Стигнал до извода, че хората трябва да ядат неща като картофи, ориз, боб, леща, царевица, грах и т.н. + зеленчуци, плодове и ядки. Това което не е желателно да се яде е месо, сирене, кашкавал и всяквите му там животински преработени продукти. Извода му общо взето идва от начина по които изглеждат азиатците сравнени с американците и европейците. Вероятно има някаква истина в това което казва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия