Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Защо запърите са вредни за рака!?

<< < (3/4) > >>

Радико:

--- Цитат ---П.п. 2 Котешка стъпка. Четете бе хора, нали е писано тук. То бива да ви е паднало нивото, ма чак толкоз?!?!?!

--- Край на цитат ---
Да писано е  И аз съм писал по въпроса поне няколко пъти, но когато става дума за спасяване на живот какъв е проблема да се повтори на още едно място. Така се увеличава вероятността да го види този за когото е важно за живота му, най - малкото защото излиза отново по напред в търсачките.

vitan:
Човека не иска да види очевидни неща, така че, колкото и да го напишеш, с каквито и надписи да го правиш - все тая....

П.п. За очевидните неща писах, само забравих отново да попитам: кой до сега се е излекувал от рак само със запър? Плащам си да видя такова доказуемо чудо!

Velektra:

--- Цитат на: vitan в Април 29, 2015, 09:31:40 am ---... То бива да ви е паднало нивото, ма чак толкоз?!?!?!

--- Край на цитат ---

Витане ти не можеш да се излекуваш от болеста "Надменно и нахално държание към участници във форум", а искаш доказателства за излекувани от рак.
Това показва, че нивото ти не е паднало.

az_skeleta:
Здравей Витане!
 Откъде съдиш че апарата на Райф е разрешен? След като губи делото му унищожават апаратите и е забранено да се правят нови. Педесет и някоя година се опитва да подкара апарат без лампа, чрез контактен метод, но няма същия ефект и се отказва. Аз гледам на Кларк като на негова последователка.
 Ако под запер визираш устройство което работи на около 30КХц то и аз съм съгласен с тебе че не е универсално.

vitan:

--- Цитат на: az_skeleta в Април 29, 2015, 11:02:08 am ---Здравей Витане!
 Откъде съдиш че апарата на Райф е разрешен?
--- Край на цитат ---
Здравей,
Ами виж американския пазар, фрашкан е с контактен и безконтактен "Райф". Запъра е забранен само у нас, не и там. "Райфове" да искаш...

--- Цитат на: az_skeleta в Април 29, 2015, 11:02:08 am ---...Аз гледам на Кларк като на негова последователка.
--- Край на цитат ---
Аз пък гледам под микроскоп с реално увеличение 2000 пъти и като такъв задавам риторичен въпрос: Като си купиш бисквитки "Катеричка", оттам катеричка ли изскача?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия