Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР
juliang:
--- Цитат на: GreenHulk в Август 15, 2015, 05:52:08 pm ---Аз се сещам един начин този ефект да се ползва за СЕ (ако допуснем че е верен - което сравнително лесно може да се провери) - като подаваме кратка периодична подзарядка на маховика , без да ни е нужно всеки път толкова енергия колкото първия път. Приема се, че през останалото време маховика отдава натрупаната енергия към генератор.
Разбира се теоретичното обяснение на този факт е интересно, но ако имаме практически такова постижение е също важно.
--- Край на цитат ---
Най-обикновения еднофазен променливотоков мотор върши тази работа. Там в част от времето (наистина малка част, но все пак я има) нямаш захранване и той се върти благодарение на инерцията на ротора си.
Още по-прост пример - вентилатора на парното в колата ти. Правотоков мотор с PWM (ШИМ) регулиране на мощността. Колкото по-дълъг е импулса и по-къса паузата - толкова оборотите му са по-високи. На най-ниска скорост имаш голям период от време (над 50%), когато моторчето не е захранено и се върти по инерция. A перката спокойно може да се разглежда като маховик - в почти всички случаи е цилиндрична.
Но никой не претендира че в моторчето на парното му има overunity. Просто защото не е толкова зрелищно и толкова засукано, няма намесен етер, неизвестни сили...
kd_dinev:
Аз възразявам Dedo pop,защото това,което си написал в своя пост 93 е подвеждащо и манипулативно.Би ли обяснил на колегите какъв точно тип двигател визираш?Защото този,който анализираме в тази тема няма максимални обороти на празен ход!Така че НЕ МОЖЕ да се установи равновесно положение,колкото и да не ти вярва...
Радико:
kd_dinev
Колкото и да не ти се вярва няма такъв мотор дето си мислиш.
Всеки двигател се пръска от центробежните сили при някакви реални обороти а не при имагинерните безкрайни. Проблема ти е, че не можеш да схванеш кога е писано за реални и кога за идеални неща. Смесването на двете системи е като да смесиш реалният свят около теб със собствените си фантазии и да загубиш представа къде си всъщност винаги се озоваваш на едно и също място. Нали се сещаш къде.
GreenHulk:
--- Цитат на: juliang в Август 15, 2015, 06:10:14 pm ---
Но никой не претендира че в моторчето на парното му има overunity.
--- Край на цитат ---
Юлиане, сещам се за няколко неща, които са нужни, за да се провери НА ПРАКТИКА въпросния ефект - дрелка, бампер, ос, лагери, стенд, хронометър, брояч на обороти. От изброените неща само подходящ стенд ми липсва, но с няколко винкела и болтове мисля че дори един програмист би се справил.
Ще ми се иска да видя физиономията ти след това, ако това нещо е вярно.
Но тука дали самия ти не си указал новата СЕ технология - правотоков двигател със ШИМ, който върти маховик на 50% от времето , когато моторчето не е захранено и се върти по инерция, а прикрепен към маховика генератор безленцово прави ток. Току виж сме направили Се-то, а?
kd_dinev:
Юлиане,ти на какво толкова се радваш,като твоя любим подход е да изместваш дискусиите от теми,които не разбираш,към такива в които се чувстваш сравнително в свои води?Това за мен не е конструктивен подход и само разводняваш темите.Говори моля те за конкретия тип двигател/ако си забравил кой е виж началото/анализирай го,кажи кое няма да стане,защо няма да стане,къде конкретно бъркам и защо?А то така можем ли да обсъдим всички видове двигатели и техните характеристики?Радико,естествено,че всеки мотор има граница на механична издръжливост,която се определя от здравината на конструкцията му.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия