Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР

<< < (42/62) > >>

kd_dinev:
И не-тази квадратична зависимост е при стартиране на двигателя-но Ти никога няма да се откажеш да манипулираш хората нали-това очевидно те издига по някакъв начин в собствените ти очи-няма да уточнявам какъв......Защото има огромна разлика между това да кажеш застопорен ротор и неподвижен ротор,който стартира от нула към някаква скорост-нали?

Радико:

--- Цитат ---Така или иначе един въпрос често задаван тук остана без отговор-откъде се взема енергията в повече,която бихме могли да извлечем от така предложената идея!
--- Край на цитат ---
Ако въпроса на който не съм отговорил е този, то отговора е много простичък ОТ НИКЪДЕ
Ако е друг значи съм го пропуснал, припомни ми го.
Освен това:

--- Цитат ---Защото има огромна разлика между това да кажеш застопорен ротор и неподвижен ротор,който стартира от нула към някаква скорост-нали?
--- Край на цитат ---
Да точно така е и когато схванеш каква точно е разликата ще разбереш в колко безнадежно погрешна посока са разсъжденията ти.
При застопоряването на ротора премахваме едната страна на уравнението и силата расте с квадрата на тока но мръдне ли се ротора той произвежда обратният ефект и неутрализира много успешно всичките ти мераци за лесно произвеждане на енергия.
Въобще не си първият който се опитва да прескочи или заобиколи хитро реакцията на Ленц,но:
Океан от бира, еех мечтии мечтиии. 

Радико:

--- Цитат ---Ти никога няма да се откажеш да манипулираш хората нали
--- Край на цитат ---
Може и да се откажа когато успея да ги накарам да търсят свободната енергия там където я има и по начин чрез който могат наистина да я намерят.
загубеният през нощта ключ не е под лампата, макае, че някой хора го търсят точно там. Нали така и така няма да го намерят поне да им е светло докато се правят, че го търсят.   

kd_dinev:
Ти зорлем се правиш на луд-въпроса ми е един пост по назад-ама Ти не си по конкретиката нали-твоята сила е разтягане на локуми!

kd_dinev:
Отговори-ако знаеш-за колко време се развърта от 0 до 10000 оборота такъв двигател без товар?Пък ако искаш после сподели ценни мисли и за робите на свободна практика......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия