Хипарх, интересно схващане, но има няколко "смущаващи" момента...
Искаш да кажеш, че ако изпратим сонда към черна дупка, тя ще се върне? Защото аз така го разбирам?
"Обръща се ПОЛЮСЪТ на гравитацията"? Сериозен ли си?
Гравитацията няма "полюс"! Ако допуснем, че има гравитация с обратен "полюс", допускаме и че проявата и върху материята би била Голям Взрив - нещо, което ти отричаш тотално! И...кое я обръща тази гравитация? Излиза, че или работи на импулси - ту привлича, ту отблъсква, или привлича и отблъсква едновременно, как става това?
Как "подбира" коя материя да привлече, коя да отблъсне?
Кое е вярното?
Ако имаме "обърната гравитация", кое ще попречи на тази черна дупка да избълва в космоса собствената си материя (защото ти твърдиш, че тя е материя) ?
Етерът не е флуид, сравнението е неуместно и "светлина" от такава "звезда" - няма!
Има излъчвания, да, но те са паразитни - рефлекторни и са предизвикани от колапса на самото пространство, преминаващо в чиста енергия от първичен вид!
Нямам за цел да споря с никого, разберете ме правилно, просто търся обяснения?
Точно за това в постнатите от теб клипове виждам само потвърждение на описаните от мен процеси - връзват се идеално!
Между другото...нали не вярваш, че са реално заснети клипове?
Няма абсурдни математически парадокси в сингулярностите, ако откриеш модела, "ъгълът на мислене", всичко е сравнително просто...
edin, извинявам се, че не успях да ти схвана гледната точка (може би, защото просто не си я изложил)...
Моля, ако някой тук я е разбрал - да ми я разясни?
Хълк, прав си!
Акаша е информация в чист вид - информационната вселенска матрица. Тя може да се прояви чрез етера и чрез проекцията на материя или енергия в него
Умопобъркващото за някои от нас е, че тя се съдържа във всеки един атом от което и да е вещество...ЦЯЛАТА информация за ЦЯЛАТА Вселена!