Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.

Всичко за WINDOWS 10

<< < (27/57) > >>

Ksurnev:
За getca
Отдавна знам за Само, че-то. Това все пак е виц.

До сега Линух не ми е Гърмял сам. Ако е, то е било заради бъзици.

За EDM

Най- добре е да пробваш Mint 17.3 MATE, или Mint Debian MATE, KDE и Cinnamon имат много панделки, ама е по-добре да си сложиш отделен диск и там да си правиш инсталациите и  пробите. Можеш да го инсталираш като отделна ОС, или да си намери и Виндовската инсталация.
В къщи избирам от БИОСА кой диск да бутне и зареждам каквото ми трябва.
В работилницата съм го инсталирал с GRUB и избирам ОС от менюто.
Ако решиш да инсталираш с откриване на съществуваща ОС - НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПУСКАШ АВТОМАТИЧНО, ще ти затрие целия диск.
Трябва да пуснеш инсталацията по избор, да посочиш дяла, на който да се инсталира, да посочиш локацията (/) и тогава инсталираш.
PDF-а е за 14 версия, но инсталирането няма разлика.
За сега е това.
Поздрави от Смолян.

Velektra:
Ние го побъркахме човека! ;D
EDM electronics, карай си на Windows10!

EDM electronics:
Колеги, благодаря Ви. Да, ще пробвам, но дано дадените от вас варианти на Линукс са на български, защото хептен ще се объркам. И ми трябва нещо с по-добра графична среда, да наподобява Уиндоуса. Доколкото се запознах от Интернет Линукс УСУ бил най-българизирания вариант, затова пробвах него. Повечето програми с които работя ги има вътре, като пакети, но имам и някой специализирани програми, които ще трябва да инсталирам и да видя, дано тръгнат. Аудиокартата Asus Xonar 7 ми е много важна, но видях че има драйвери за линукс - не мога без хеви метал  8)  :D.

Въпреки, че съм много доволен от Уин 10, тъй както от никой негов събрат досега, ще опитам и Линукса. Само едно нещо ме дразни в 10-ката. След като я скопих откъм ъпдейти и шпионаж, от време на време ми дава съобщение, че не можела да инсталира актуализациите, имало някакъв проблем, да съм проверял. Уж умна система, а не успя да разбере, че аз съм я скопил, а не филанкишията  :D.

А мога ли да инсталирам Гугал Хром на Линукса, че съм свикнал с него?

kall:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 19, 2016, 07:56:19 pm ---А мога ли да инсталирам Гугал Хром на Линукса, че съм свикнал с него?

--- Край на цитат ---
О да... И Гугъл Земя може, ама не препоръчвам...

Velektra:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 19, 2016, 07:56:19 pm --- И ми трябва нещо с по-добра графична среда, да наподобява Уиндоуса.

--- Край на цитат ---
EDM electronics затова ти препоръчах това: http://blog.linuxmint.com/?p=2978
Става красив до неузнаваемост :)
(То не че Уиндоус10 е красив с тия плоски икони)

На всеки Линукс, след като го инсталираш, може да му сложиш какъвто си език искаш.

Гугъл хрома го сваляш от сайта им. Той сам ще познае че си на Линукс и ще ти предложи тая версия да свалиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия