Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
Ksurnev:
Н'Да, ЕДМ Хрома и уатсапа защо ли ги забраниха в Русия и в Китай в администрациите?
Мозила около 70Мб - Хром 480Мб. Тия 400Мб за какво ли му са на Хромия?
EDM electronics:
Колеги, може ли някой да ми каже, този външен хард диск - http://www.emag.bg/v-nshen-hard-disk-wd-elements-portable-1-5tb-2-5-5400-rpm-usb-3-0-cherna-pl-963956-wdbu6y0015bbk-eesn/pd/DMRX9MBBM/ може ли да работи с Уиндоус10?
Дават го, че става на Уин8, но може да е произведен преди Уин10. Нямам практика с външен диск, но реших да си взема, че информацията за "ядрените ракети" трябва да се съхранява дублирано, защото наскоро ми направи беля хард диска. Добре, че имам човек който ми го спаси, но ми каза, че не му остава много време.
Ако на някой му се счупи харда, а в него има информация за "ядрени ракети" ще го уредя да му се спаси информацията /колкото е възможно, ако няма механични повреди по самите дискове/. Имам познат спец, който ги отваря при специални условия и ги спасява, колкото да извлече информацията - другото хвърля на боклука.
oniatam:
То и за линукс не пише че става, но това не значи ,че няма да стане.
А и то е за архивиране на инфо както и една флашка.
Взимай смело.
miromad:
Имам същия външен хард диск и върви без проблем на десятката.
EDM electronics:
Благодаря много. Питах по-знаещи, за да съм по-сигурен.
И аз мислех, че няма значение ОС, защото този диск се ползва, като флашка, но ми направи впечатление, че пишат там някакви съвместими ОС.
Много поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия