Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
EDM electronics:
Казаха ми един друг начин да ми заработи приложение, което не иска да се инсталира от гугал плей. Инсталира се на телефон, прави се бекъп, той се прехвърля на таблета и се ресторва на него. Така ставало казват. Сега не мога да проверя, защото го дадох таблета да го рушкат такива дето по ги разбират от мен. Впрочем аз не че ги разбирам тия неща...
juliang:
Вероятността нещо да заработи така е много малка. Не случайно всяко приложение има минимални изисквания за версията на Андроид-а. По-старите версии просто нямат някоя функционалност.
Като при компютрите е - не можеш да подкараш нова програма на стар windows просто защото новата програма използва примерно DirectX 10 или .NET framework 4.5, а windows-a който имаш ги няма. А ги няма, защото те пък от своя страна разчитат че видеокартата ще има определена функционалност като хардуер, или че дадения windows ще има определена библиотека, които те ще ползват.
Може да се окаже, че програмата иска DirectX 10 само за да покаже едно кръгче, или .NET Framework само за едно бутонче, но ако ги няма ... програмата няма да тръгне. И това е проблем на некадърността или мързела на тоя дет е писал програмата, а не че програмата е толкоз сложна че да не може да тръгне на стар комп... :)
GreenHulk:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 08, 2016, 09:39:45 pm ---Имам таблет Блаупункт на около 3 г. с версия на Андроид 4.0.4.
Искам да инсталирам на таблета едно приложение, което ми трябва наложително, но ми дава стара версия на ОС и не се инсталира.
Въпросът ми е, може ли да се инсталира на таблета по-нова версия на Андроид или да си купувам нов таблет?
--- Край на цитат ---
ако при упдейт на системата от контролния панел на АНдроида не ти дава ъпдейт може и да не може. Има и друго нещо - какво ще стане с производителността ако при стария хардуер му сложиш потребяващ повече ресурси Андроид 5.
EDM electronics:
Ще го ползвам само за една програма, а тя не изисква някакви изчисления, по-скоро е един монитор.
GreenHulk:
Имам предвид изискванията към ресурси на самия Андроид 5. Но ако е самоз а една програма може и да стане - ако въобще успееш да го ъпгрейднеш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия