Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
Ksurnev:
Внимавайте някой да не обърка "Torbrowser" с "Torchbrowser" - става много дебела, ако не го платите преди трайaл периода.
Кодира всички документи на диска катo снимки, текст, pdf, xls, xlsx. doc, docx, хелпове; всичко, което е документ и архиви. Не пипа само bak.
Няма разкодиране. Има, ако си платиш 600$, ти пращат ключ, ама може и да не го пратят, ако си деинсталирал браузъра.
Ще почопля W10 още малко, въпреки всичко.
Поздрави от Смолян.
Иван БГ:
Здравейте,
благодаря за темата! Благодаря за информацията!
Бъдете!!!
Иван
Радико:
Нали за това е форума бе Иване, да сме си полезни един на друг кой с какво може. Един като настъпи мотиката да каже каде е да не я настъпват и другите :)
Няма да ти казвам "Бъди Иван" щото ти си си.
EDM electronics Не съм запознат с проблема защото аз по принцип ползвам силно тунинговани версии на "Бозата" в който е изхвърлено още от исо файла цялото меню с "безплатните ястия за обяда" такива има и за win7. отделно изключвам и още някой подозрителни услуги.
GreenHulk:
Първонaчално не ми даваше да си сложа даже любимия фаеруол (нещо не се поддържала от Windows 10)
ама позабраних насам натам и успях да си я сложа.
А пък после колко заявки към "където трябва забраних" не ми се спомня ;D
Иначе за информация, G00gle Chr0me контактва също където трябва ;D
RUS:
Освен всичко друго всеки който ползва рутер може да забрани чрез неговите настройки всякакъв контакт към изброените по рано от мен сървъри на Микрософт.Всеки рутер си ползва Линукс ядро така че спасението дебне отвсякъде.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия