Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
dmitarp:
Ако имаш акаунт в уиндоуса, възможно е файловете да са записани в облака. Ако имаш акаунт в гугъл и си бил логнат там, може и от там да ги изтеглиш, същото се отнася и за акаунт във фейсбук, те събират всякаква информация и я записват, потребителят също има достъп до нея.
gvg:
Като си избереш клип за сваляне копираш адреса и го поставяш конвертора.Там може да го запишеш директно или да го конвертираш във формата който предлага програмката.Ето я:
http://convert-that.com/index
Ksurnev:
Би трябвало този Youtube Video+Downloader да има някакви настройки, като DownloadHelper. Трябва да се вижда като разширение на браузера и трябва да видиш там, каде ти сваля клиповете, сигурно може да се избира и друга папка за свалянето.
СЕ от Смолян - Коцето.
Радико:
Всички такива доунлоадери изтеглят и после конвертират файла защото той в тубата е в някакъв специфичен формат. ако не е настроен да ги конвертира или си му го отказал при питане то най вероятно фаиловете са в нпкаква времнна папка я "темп" я "тмпорари интрнет файлс" а в някаква такава във самата директория на доунлоадера Напълно възможно е, даже най вероятно папката да е с атрибут "hiden" И да не се вижда при нормално показване на файловия мениджър. Някаде из настройките трябва да имаш опция "скрий защитените файлове на операционната систма" със чавка пред нея. трябва да махнеш чавката.
EDM electronics:
Искам да инсталирам една програма на STM Cube IDE, но след разархивиране на инсталационния файл и стартиране с администратор ми дава тази грешка: error launching installer
Някой има ли представа какъв е проблема, защо не ми тръгва инсталацията?
Пробвах и с по-стара версия - същия проблем.
Иначе програмата е свободна, ползва се от мнозина и съм сигурен, че проблема не е в нея.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия