Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.

Всичко за WINDOWS 10

<< < (52/57) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: tobo1 в Декември 12, 2022, 09:51:16 am ---Това е от баба ми:

Доколко коректно работи не знам, защото аз се отказах да ги спирам след като дълги години се борих с тях (пак по съвет на баба ми).

И за да си по-спокоен - писана е от руснак доколкото знам.

--- Край на цитат ---

Аз изрично казах - "личен реален опит".
Не на кой баба му му казала и как му се струвало - справка по-горния мой пост.
Не че и аз не съм опитвал с търсачката в Гугал и Ю-туп, не че не съм пробвал, но в крайна сметка не съм успял.

Очаква коментар само от практик с успех.

А за спокойствието ми, най бих бил спокоен, ако информацията беше от някоя Комунистическа партия - на тях им има доверие. Примерно Корейската комунистическа партия или Китайската комунистическа партия. От последната съм много доволен, защото благодарение на политиката й аз имам достъп до свръх евтини безброй промишлени стоки, които иначе не бих имал и пазарувам от Алиекспрес най-редовно комунистически вещи, оцапани, вмирисани и дамгосани с комунизъм.  :)

juliang:
Ами намери си китайска оперционна система. Търси не в Гугъл, ами в Байду.

За мен най-безболенения и донякъде работещ вариант е да посоча че интернет вързката ми е "metered connection". Съобщава ми че има ъпдейти но не ги сваля. Успях да задържа ъпдейтите доста време, после нямам спомен по каква причина ми се наложи да изключа тая опция и повече не съм се връщал към това забавление.
Не съм на 100% сигурен че не сваля абсолютно никакви ъпдейти обаче. Не е изключено да си е дръпнал някакъв критичен патч или да е ъпдейтнал дифендъра без да ми съобщава. И това беше преди 4-5 години, не знам дали тоя номер още минава.

Май се сещам защо спрях това - трябваше ми да обновя Visual Studio-то, което искаше задължително нов .net framework и още камара неща...

Ksurnev:
https://www.windowscentral.com/how-stop-updates-installing-automatically-windows-10
Разгледай и ще прецениш какво ти върши работа. При мене се получи, 5 точка.

EDM electronics:
Това съм го правил с Енейбъл, но не се получи. Ще го пробвам с Дизейбъл. Важното е да има ...ейбал  :D

Ksurnev:
Точно с дизейбъл.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия