Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
mentgele:
juliang, искаш да знаеш кой те следи?
Следят те онези две хиляди човека, които чрез системите на управление доят и манипулират останалите шест милиарда. Ограбват ресурсите на планетата и си живеят бейски. Не президентите на държавите и висшите политици са им интересни, те са от тяхния отбор. Оперативно интересни са им инакомислещи обикновени хора, хора, които мечтаят за свободна и безплатна енергия, за друг тип строй със истинска Свобода. Тези хора са пробудени и будители на другите. А това вече застрашава пряко тях, защото е известно, че накрая всички ще възстанат срещу системата. Но когато са успивани, манипулацията и доенето могат да продължат до безкрай. Оръжията на силовите структури са насочени само и единствено към обикновения човек.
За звената, които се занимават с проучването и наблюдението, не се притеснявай. За финансите и технологиите - също.
Имат в изобилие от всичко. Технологиите с които разполагат, за нас са в сферата на фантастиката.
GreenHulk:
--- Цитат ---Без да звучи параноично, а реално и обективно, мога да кажа, че още от както е създаден сайта се следи от системата. Всички участници са проучени и под наблюдение.
--- Край на цитат ---
На мен не ми звучи параноично, но по структурата на текста и изразните средства може да си помисли човек, че не е просто само твое предположение, а че имаш конкретна и точна информация от първа ръка. :o
juliang:
Може па и да има някакво парченце истина...
Всеки един от тия хард дискове с размер от 1 до 8 терабайта:
А това е само един от warehous-ите им:
Ksurnev:
Става въпрос за IP6. За всеки 2 кв.см. от земната повърхност има IP адрес. Не след дълго ще знаят и на кой крак си се отпуснал. Интернета е хубава работа, ама започна да става много гадно място!
За сега само Linux му е майката, ама и него ще го прецакат.
Сава дума за "пари, пари, пари, казали парите и зинали да глътнат целия свят".
Малко е по Ботев, ама нейсе!
Поздрави, десетина дена ще съм малко активен, скапа ми се монитора и сега съм с 15 инча. Трудно чета.
EDM electronics:
--- Цитат на: mentgele в Август 18, 2015, 07:01:25 pm ---Оперативно интересни са им инакомислещи обикновени хора, хора, които мечтаят за свободна и безплатна енергия, за друг тип строй със истинска Свобода. Тези хора са пробудени и будители на другите. А това вече застрашава пряко тях, защото е известно, че накрая всички ще възстанат срещу системата.
--- Край на цитат ---
mentgele, радвам се, че разсъждаваш така. Тези думи ясно показват, че си от хората, които са наясно с настоящата система. А повечето у нас са типични примати, които се радват на дребни вещи, като западна кола втора употреба, смартфон и таблет за жълти стинки, за да бъдат заслепени от оковите, които са им турили. Дай му на глупака малко реклама, покажи му кое е модерно и кое вървежно, покажи му стил на поведение, кажи му каква е пренаписаната история на страната му и му вземи златото от находищата, електроцентралите, дай му шпионски WINDOWS 10 безплатно ;) и пр. За тази услуга много е модерно да се даде кредит, даже е задължителен, при лихва 10 пъти по-висока от тази в Западна Европа. Всичко това говори за "партньорство и равнопоставеност".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия