Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Всичко за WINDOWS 10
miromad:
И аз съм с Windows 10 и съм много доволен. Също така съм инсталирал Destroy Windows 10 Spying - https://github.com/Nummer/Destroy-Windows-10-Spying/releases/ .
Дръпнах ESD файла от тук - http://b1.download.windowsupdate.com/d/updt/2015/11/10586.0.151029-1700.th2_release_clientpro_ret_x64fre_bg-bg_d18dacbf1a691617474b2151163b331e97c6e9b5.esd
и го конвертирах в ISO файл с тази програма - http://www23.zippyshare.com/v/zT0p5XGV/file.html . После го записах с Rufus на флашка и от нея го инсталирах.
Антивирусната ми е ESET NOD32 Antivirus и работи безотказно. Кодове за ъпдейт се намират без проблем в интернет.
getca:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 13, 2016, 08:54:38 pm ---Полемиката около операционните системи е като хвали ЗАЗ, карай Мерцедес. :D
--- Край на цитат ---
Буахахаа, EDM, стегни се, бре...мислех те за прогресивна и мислеща личност, но явно съм в грешка. Полемика няма, има реалнности, мда. Нужно ли е да казвам с каква ОС работят 90% от т.н. смартфони ??? Да споменавам ли колко администрации на ЕС държави работят с open ОС. Даже училищата в Мaкедония, странна работа. Ама ние нали сме големата работа, ше си плащамеm ако ще ... То лошо няма да се пънете с боклуците на чичко Бил, проблемът си е ваш, ъхъ. А уж се пишете свободни енергетици. Димов, жалко за новата мащина дa я мъчиш с тая Бозъ, ама ти си знаещ, де. Айде уапех с поредното недодносче на M$.
Жалкото е, че хора като вас подкрепят монополиста, а той на това разчита. Слагайте си огнени стени, антивируси и подобни глупости, дърпайте хакнати, каракнати и не знам кви още версии, мъчете си харда с постоянното писане/четене по него, дефрагментации, чистачи и купища безмислици. Той и Скайп вече е М$-ски, да ви е честит с тъпите си ограничения за последна версия, за хардвер и кво ли не.
Що ли се пъна, като няма смисъл, но все пак последем опит. Всеки има глава на правилното място, надявам се, инфо бол, решенито го зима това дето е вътре у главатa ;D
EDM electronics:
Чак сега разбрах колко непрогресивен съм бил щом ползвам последната масова ОС, излязла само преди няколко месеца :D. Тцъ-тцъ-тцъ.....мислех си, че съм малко над средното ниво, а се оказа, че съм един от болшинството глупаци, съставляващи над 90% от потребителите на ОС с Уин.
Геца, моля те, помогни ми, и аз като теб да съм напреднал :D. Към коя ОС - "open" да се насоча но да ми работят всичките програми, без да ми се налага да се превръщам в хакер, за да работят? Има ли такава?
Винаги тихичко съм тръбил, че не харесвам нищо американско, избягвам всякаква тяхна стока, но към настоящия момент не мога да заменя Уин 10 с нещо алтернативно, което да работи по същия начин, камо ли по-добре. Говоря за мултифункционалност, а не за частен случай на ОС open с някой сървър или настроена на единична програма.
PyroVeso:
Отдавна влача бозъта (Win 7) само заради Скайп (който също скапаха) и за разтуха...
Win 10 обаче става все по-нагъл! След като преди година махнах келявия "ъпдейт" KB3035583 от Win 7 (който седи в долния десен ъгъл и периодично ми "напомня" да си кача Win 10) и му казах повече никога да не ми се мярка пред очите, преди няколко дни въпросният ужас пак изскочи - този път по-убедителен от всякога, че моята система е готова, съвместима, и ето - само да щракна и.. съм в 10-ката! :)
Е да, ама не... Този път женитбата ми с Fedora 22 ще е окончателна...
edin:
Благодаря за ценната информация, за KB3035583. От няколко дни и мен ме вбесява ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия