... аз само се опитвам да задавам уточняващи въпроси, но които не получавам никакви отговори.
Юлиане, хайде да "уточним" нещо...ти не искаш да получиш отговори въобще, ти искаш отговори, които ТЕ УДОВЛЕТВОРЯВАТ и никакви други!
А тези, които биха те удовлетворили трябва да са на базата на ТВОИТЕ понятия, знания или разбирания (да не казвам усещания), на ничии други?
Човекът ти казва - има намесена и друга енергия, която още не е изучена добре!
Засечено - факт!
Ти почваш - ма що не е изучена с'я, ма що не можеш да обясниш всичко като професор и т.н.
Ми...не може да го обясни докрай Жоро, открил е нещо, споделя го...толкоз!
Кани ви да отидете при него да изследвате процесите с вашите знания и ерудираност - не щете?!?
И...?
Все едно да ви споделя - паднах от 10-тия етаж и оцелях, а вие да ме убеждавате, че съм мъртъв и как не може да съм жив?
На всичко отгоре и да искаш да съм специалист в медицината и да ти изнеса пълен доклад с епикриза! Щото (видиш ли), ако не съм професор по медицина и не мога да го обясня, няма как да съм оживял?!? Тъпо, не мислиш ли?
Казва ви - направих това и това, получава се...еди какво си...
Вие му казвате - не може да си получил "еди какво си", сякаш той не го вижда?
Ти, като си установил от малък, че нещата имат маса и тегло и падат, че има такова животно като "гравитация", това пречи ли ти да я използваш в ежедневието си?
И това, че не можеш да обясниш същността и и от какво точно се поражда, значи ли, че я няма?