Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Сребърна Вода

<< < (5/7) > >>

PyroVeso:
Оцветяването и в двата случая само на сребърните йони ли се дължи?
Ако да, в каква степен на окисление са, че са се получили такива хубави цветове?

hyparh:
Тези цветове на мен също не ми харесват... Аз не бих консумирал от такава смес. Водата със сребърни микрочастици трябва да е кристално бистра, докато тази със сребърни йони може да има леко синкав оттенък.

Ето как изглежда колоидното сребро + някои практически тестове: https://youtube.com/watch?v=W_-Jp28XIwY

PyroVeso:
Колега, нищо не разбираш!
Това е сребро, злато и диаманти, кръв, оргонен оптимизатор, кембъстър и още 10 000 елемента от Периодичната система на Болотов-кадуцей - all in one! Получава се много трудно (от специално модифициран електрожен и един месец несъбувани войнишки чорапи, 10 000 пъти претакано, обезателно далеч на север) и за това е много скъпо!
Въздействието му обаче върху здравето е потресающо - една глътка и си... там!
Сам разбираш, че е И елексир на вечната младост - пийнеш ли от него, няма начин да остарееш... нито някаква болест да те хване повече...

Михаил Кузмов:
Понеже се смях от сърце, та цъкнах едно браво.

balabanoff:

--- Цитат на: PyroVeso в Август 12, 2018, 08:50:47 am ---Оцветяването и в двата случая само на сребърните йони ли се дължи?
Ако да, в каква степен на окисление са, че са се получили такива хубави цветове?

--- Край на цитат ---
Оцветяването се дължи на квантов ефект на пречупване на светлината. Иначе под микроскоп цветът на водата си е прозрачен със сребристи частици 10nm. Истинският цвят е златисто кафеникав, като разредено уиски. Златото става с червен цвят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия