Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Същност на гравитацията
edin:
Не разбрах, кой кандидатства за Нобел? ;D
Аtos:
--- Цитат на: edin в Декември 30, 2015, 03:54:57 pm ---Не разбрах, кой кандидатства за Нобел? ;D
--- Край на цитат ---
Не кандидатствам за нищо, когато се опитам да обясня нещо (не чак толкова сложно) с някакви примери (макар и нескопосни), не знам защо ме "забиват" в конкретиката на самия пример и се измества основния фокус...
Аз написах всичко, което мога по темата, оттук-натам бих писал само за отговор на конкретен въпрос!
krasias:
Здравей atos, от цялата ти теория за гравитацията единствено правилно е че материята непрекъснато се зарежда от етера. Сега обаче ще те помоля да ми обясниш какъв е тоя етер за който говориш че е причина за гравитацията. Защото аз познавам два вида етер, и двата вида ако проникнат в материята в по големи количества ще предизвикат антигравитация но не и гравитация.
Аtos:
--- Цитат на: krasias в Декември 30, 2015, 04:38:50 pm ---Здравей atos, от цялата ти теория за гравитацията единствено правилно е че материята непрекъснато се зарежда от етера. Сега обаче ще те помоля да ми обясниш какъв е тоя етер за който говориш че е причина за гравитацията. Защото аз познавам два вида етер, и двата вида ако проникнат в материята в по големи количества ще предизвикат антигравитация но не и гравитация.
--- Край на цитат ---
Здравей, детайлирал си и ти един сегмент, който те интересува само:)
Ок, отговарям ти - етер=пространство т.е. 3D както ни е известно. Това не изключва вероятността той да е по-голяма (много)измерност, а ние да съумяваме да видим само 3D същността му, понеже познатият ни свят (и ние) е проектиран в това от измеренията му.
Вторият въпрос, като следствие от отговора на първия - отпада. То е все едно да питаш "ако прожекционният екран в киносалона проникне във филма".
Не етера присъства в материята, а материята се съдържа в етера.
--- Цитат на: atos в Декември 30, 2015, 11:45:00 am ---Грешката ви идва оттам, че не можете да си представите как етерът/пространството е "N" пъти по-плътно от материята!!!
--- Край на цитат ---
В твоя случай, предполагам, че визираш ЕНЕРГИЯ на етера, която може да "засити" пространството (самият етер) енергетично в зоната на материята и оттам наистина да се намали "смученето" на енергия от материята, защото енергията за поддържането и ще е достатъчна. Това наистина би довело до антигравитационен ефект - няма да "обеднее" зоната на етерна енергия, няма да се изрази гравитацията.
Гравитацията е липса (по-точно недостиг) на енергия в етера на местата с материя, няма липса-няма гравитация.
Радико:
--- Цитат ---Друг въпрос - защо радиоактивните елементи имат най-голямо тегло?
Защото за да се поддържа тяхната торсионна стабилност е нужна много повече етерна енергия! Процесът на "дърпане" е по-бавен от процеса на "консумация" (или етерната среда в зоната не разполага с толкова енергия за това време), поради тази причина те се разпадат до по-ниски, но по-стабилни структури, чиято материализация изисква по-малко енергия!
--- Край на цитат ---
Ето тук има малко несъответствие на хипотезата ти с действителността. Всички химически елементи имат радиоактивни изотопи дори водорода, тритият е неговият силно радиоактивен изотоп. Нестабилното или стабилно състояние на елементите се определя от съотношението протони неутрони. Закономерността се проявява при всички хим. елементи и не може да бъде оборена.
Тази хипотеза трябва да бъде приложена на доста ниско ниво само за протоните за да стане доста по близка до действителността, поне според мен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия