Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

Същност на гравитацията

<< < (35/71) > >>

Аtos:

--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2015, 05:14:46 pm --- Ето тук има малко несъответствие на хипотезата ти с действителността. Всички химически елементи имат радиоактивни изотопи дори водорода, тритият е неговият силно радиоактивен изотоп. Нестабилното или стабилно състояние на елементите се определя от съотношението протони неутрони. Закономерността се проявява при всички хим. елементи и не може да бъде оборена.
Тази хипотеза трябва да бъде приложена на доста ниско ниво само за протоните за да стане доста по близка до действителността, поне според мен.

--- Край на цитат ---
Не оборвам закономерността, подкрепям я!
За да съществува "стабилен изотоп", той трябва да смуче повече енергия.
Ок, кой от радиоактивните изотопи е по-лек от "нормалния" елемент?
А кое пречи на "нормалното съотношение" протони-електрони, ако не липсата на енергия?
И друго - периодът на полуразпад на трития (примерно) дали е еднакъв на Земята с този на Юпитер или в открития космос, далеч от големи тела?
Ако знаеш, де? Щото аз, както казах вече - не съм търсил такива данни.

--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2015, 05:14:46 pm ---  Нестабилното или стабилно състояние на елементите се определя от съотношението протони неутрони.

--- Край на цитат ---
Ето това е типично "заключване" на извод от съвременната наука!
Ако се наблюдават две явления в паралелност и това е закономерно, не е задължително едното да е следствие от другото, може и да е само ИНДИКАТОР!
Маслото ми в колата не намалява защото е светнала лампата на таблото, но има закономерност...свързани са в логиката ни.

krasias:
Добре atos, твърдиш че в материята няма етер а в същото време материята смуче енергия от етера. Тогава всички материални тела би трябвало да са кухи, щото ще има енергия само за атомите по повърхността а тези по навътре ще дезинтегрират.

edin:
Материята е вълни+етер, как ще няма етер. Та нали вълните се проявяват, като материя, благодарение, точно на етера.

Иван Димов:
   Само да вметна, че налягането е плътност на енергията, т. е. енергия в единица обем. Формулата е p = E / V, където Е е енергията в обема V. Това е валидно за флуидите. И ако под краката ни плътността на ефирната енергия е по-малка, следва получаване на гравитация. А ако искаме да променяме гравитацията, трябва да променяме плътността на ефирната енергия в определени зони в близост до тялото, което ще ускоряваме.

Аtos:

--- Цитат на: krasias в Декември 30, 2015, 06:45:37 pm ---Добре atos, твърдиш че в материята няма етер а в същото време материята смуче енергия от етера. Тогава всички материални тела би трябвало да са кухи, щото ще има енергия само за атомите по повърхността а тези по навътре ще дезинтегрират.

--- Край на цитат ---
По каква причина да дезинтегрират? Всяка молекула, атом или елементарна частица се намира върху/във етера.
Материята е прозрачна за етера, за каква повърхност ми говориш?
За кой път да го казвам:
"Грешката ви идва оттам, че не можете да си представите как етерът/пространството е "N" пъти по-плътно от материята!!!"

Материята е "прожектирана", в самия етер/пространството! Или искаш да ми кажеш, че вътре в телата пространство няма?
Ако не можеш да го проумееш, няма как да ти го обясня по друг начин.

edin, така е, материята е вълни + етерна енергия, самият етер е "канава" за да може тя да се проектира.

--- Цитат на: Иван Димов в Декември 30, 2015, 09:04:04 pm ---   Само да вметна, че налягането е плътност на енергията, т. е. енергия в единица обем. Формулата е p = E / V, където Е е енергията в обема V. Това е валидно за флуидите. И ако под краката ни плътността на ефирната енергия е по-малка, следва получаване на гравитация. А ако искаме да променяме гравитацията, трябва да променяме плътността на ефирната енергия в определени зони в близост до тялото, което ще ускоряваме.

--- Край на цитат ---
Точно така, добра аналогия!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия