Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

Същност на гравитацията

<< < (38/71) > >>

Аtos:
Етер е ТЪКАНТА НА ПРОСТРАНСТВОТО.

Честита Нова година!

krasias:
Браво atos, досега беше захранваща енергия за материята сега пък някаква тъкан. Нещо си го подкарал на голямо творчество, може и да надминеш самия Творец. 

hyparh:
Честита нова година! Здраве и успехи за всички :)

Krasias, мисля, че знам от къде идва объркването и е хубаво да го изчистим. Реално съществува субстанция, която е равномерно разпределена навсякъде и е неизмеримо по-плътна от материята. Хората, разглеждали я екстрасензорно я наричат коилон, но ние може да и казваме просто матрица. В тази матрица възникват празнини - мехурчета (като мехурчета въздух във вода или като пещера в плътна скала), запълнени с живителна енергия (прана, од, оргон, чи и т.н.). Тяхната структура е много опростена. Именно тези мехурчета представляват етероните, които за разлика от матрицата, са подвижни и много динамични. Самата матрица вероятно също проявява някаква динамика, но, както споменах в преден пост, тя е твърде далечна за нашите представи и едва ли някой може да каже какво е, докато е във временното си материално тяло с ограничени персепции. Заради това аз не я споменавам въобще и предпочитам да казвам "етер" на самите етерони, а не на нея.
Мехурчетата празнини в свръхплътната матрица, създават материята, т.е. материята е нищо (в сравнение с матрицата), както спомена и Атос.

oniatam:
Честита нова година на всички, много здраве и късмет...

Да взема и аз да кажа нещо по темата. :-) :-) :-)

Май ще е добре да ползвате ''етер", и ''етерна енергия'', мисля така ще се различават.

Поздрави на всички , интересна тема.

Аtos:
За много неща ни липсват ТЕРМИНИ, това не трябва да ограничава мисълта...
Добра аналогия, hyparh, по-точно е да се каже, че етероните се "плъзгат" по всичките направления на пространството/матрицата, както кънкьор върху лед, дори можем да предположим, че не следват винаги само 3D направленията и, което поражда недоумението при опити да се обяснят скорости по-високи от светлинните (понеже тези, които търсят обяснение, почти не разглеждат подобна възможност).

--- Цитат на: hyparh в Декември 30, 2015, 09:46:00 pm ---...тези вихри се нуждаят нонстоп от прясна енергия (етерони), за да поддържат целостта на вихрите си. Тази енергия, освен от нашето пространство, идва и от друго - имаме отворена система. Вихрите също така изхвърлят етерони, които също могат да изчезнат "оттатък".

--- Край на цитат ---
Ако допуснем и това за вероятно, разбираема е "синхронността" на промените, наблюдавани в две отдалечени частици независимо от разстоянието между тях! Това на практика означава, че една и съща частица (съществувайки в 4D или 5D) се намира едновременно в "N" на брой точки от 3D измерението, по същия начин, по който правата линия в равнината съдържа "N" на брой точки, но се проектира като една-единствена точка в перпендикулярна на нея равнина! Ние виждаме тази ЕДНА точка и не подозираме, че има още безброй, които са скрити  зад нея! В случая това "зад" е ключов елемент за добиването на представа, понеже при по-голяма "измерност" вече не е зад, а е "във"...

(Горенаписаното е само за напреднали в разбирането дотук, никой да не се засяга, нищо лично).

krasias, освен да ти се извиня, че не успяваш да разбереш нещо (което доста обстоятелствено разнищихме), повече не виждам какво да направя?
Бях казал, че няма какво да напиша повече тук, освен ако няма конкретни въпроси и...мислех, че наистина задаваш такива?
Целта на въпросите е, човек да получи отговори. Целта на отговорите е...да се получи разбиране, поне аз така мисля?
А всъщност...какво се опитваш да правиш?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия