Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

Същност на гравитацията

<< < (39/71) > >>

caduceus:
Здравейте и Честита Новата 2016 година! Здраве, щастие и късмет на всички!
Приятно съм изненадан от нивото, до което отидохте в разсъжденията си... Искам само да добавя, че етер и етерна енергия наистина са различни неща, а в древността са ги наричали съответно Акаша и Прана. Нищо ново под слънцето  :)
Поздрави!

Yoro:
atos!Май които са в час, се опитват да обяснят едно и също, но е трудно.
Нали точно това се отрича от съвременната наука. По обясними причини.
Естествено това за което пиша е за запознати с материята.

krasias:
 atos, понятията са проблем да, така е, но има един още по-голям проблем. Ние с теб се разминаваме твърде много по начина на мислене. Аз говоря повече от личен опит и придобити от практиката знания, като се стремя да премахна въображението напълно, за да видя реалността. Ти четеш книги и се опитваш да попълниш липсващия ти опит с големи количества въображение, с което налагаш своя матрица върху реалността. Исках да продължа и да коментираме по-интересни неща, но не мога да смогвам на 5D въображението ти, пък и темата е за гравитацията, ако си спомняш. Така че и аз се извинявам и приключвам с темата. Благодаря на hyparh и caduceus за стойностните коментари.

Аtos:

--- Цитат на: Yoro в Януари 01, 2016, 01:49:21 pm ---atos!Май които са в час, се опитват да обяснят едно и също, но е трудно.
Нали точно това се отрича от съвременната наука. По обясними причини.
Естествено това за което пиша е за запознати с материята.

--- Край на цитат ---
Докато същата "наука" не признае официално всички тези явления, енергии, и концепции (които, между другото са и отдавна известни), докато не вкара "официални термини" за тях, винаги ще възникват недоразумения в интерпретацията им, а оттам - неразбиране и невъзможност за нормален обмен на идеи и вникването!

krasias, не чета книги, поне не така, както си го представяш:)
Информирам се, уча се и...сглобявам пъзела...
Да, нужна е доза въображение, за да се попълнят тук-там белите парчета. Когато това "въображение" е базирано логически на високи вероятности, се нарича ХИПОТЕЗА!
Не знам някой от нас да има практически опит в квантовата механика, затова ползваме данни от чуждите опити!
Ако ти имаш опит - сподели? Ти (едва ли не) се засягаш понякога, че не разбираш някоя изложена идея?
Ако не разбираш нещо - осмей го...колко банално...

krasias:
atos, опитът от медитацията, самяма и информацията, която ми носят другите сетива се припокрива с квантовата механика. Стига да можеш да си преведеш нещата на по-научен език. Дори квантовата механика ми е помагала да си доизясня някои знания които ги пише и в книгите, ама без неудобните неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия