Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

Същност на гравитацията

<< < (45/71) > >>

hyparh:
Всички познати ни енергийни проявления влияят на гравитацията (и съответно потокът на времето), но в толкова малка степен, че няма как да се засече в ежедневието. За целта трябват много прецизни измервания.
Например опитите на Козирев със загряване и изстудяване на тела, ентропни и негантропни процеси (изпаряване/кондензация/кристализация и др.), предизвиквайки и кинетични ефекти (привличане или отблъскване) на фино балансирана материя.
Може да се спомене и опитът с два силни магнита, долепени с еднаквите си полюси и пуснати от височина - падат малко по-бавно от нормалното.

krasias:
Здравей caduceus, аз не знам много за гравитацията, но ще се радвам да споделиш с нас това което знаеш. Защото това за което намекна в предишни постове беше най същественото до сега по темата. Просто изчиствай и карай малко по близко до този свят, и мисля че няма да има проблеми. Въпреки, че усещането ми е, че антигрвитацията е на границата между световете. Поздрави Краси.

caduceus:
Здрасти!
Да, на границата е - както и доста други неща. На първо време, нека споделя това което е доказано с практически опит досега от няколко добре и нарочно забравени изследователи. Потвърдил съм го за себе си, с няколко различни методики за частично пряко виждане  ;)
1. Има нещо като пространствена ципа или междинно състояние между нашето и по-високоенергийното измерение /т.нар. "онзи свят"/. Изглежда като мъгла или граница с различна степен на плътност в зависимост от условията в конкретното място. Постоянен пробив е много труден, защото се затваря автоматично от нещо като повърхностно напрежение - за да се задържи, трябва да се вложи енергия и да се поддържа "дупката". Доста добре идеята е представена във филма "Старгейт"  :) При импулсен пробив се обособява нещо като енергийна капка в нашия свят, която постепенно губи енергията си и накрая изчезва. Кълбовидната мълния е най-познатото проявление - нестабилна плазмена конфигурация с висока енергия в област с ниска такава. Дифундира взривно или постепенно, зависи от стабилността и дали има вътрешен поддържащ вихър /получен при пробива/. Идеята може да се представи грубо в 3D вариант като вода в езеро и въздуха отгоре + повърхностното напрежение между тях, както и подводни краткоживеещи мехури под повърхността.
2. Всяко масивно тяло /планета например/ нарушава тази пространствена ципа - сега дали се изкривява пространството както пише другаря Айнщайн, или явлението е чисто етерно, няма да задълбавам. Важното е, че между две масивни тела ципата не е както в открития космос - има диспропорция във двата основни енергийни потока и съответно течението на времето.
3. Енергийните потоци /за по-лесно да ги наречем Земя-Небе и Небе-Земя, въпреки че имат и други имена/ се движат спираловидно един срещу друг и се въртят в различни посоки. Описани са от Ед Лийдскалнин в труда му "Магнитен ток" като основа на електричеството. При масивни тела имаме нарушаване на равновесието им и единият поток е малко по-силен от другия, което води до появата на гравитация. Колкото повече маса, толкова повече енергиен дисбаланс и повече тежест.
4. Инерцията на телата е пряко свързана с масата и гравитационното привличане между тях, както и със скоростта /течението/ на времето. Промяната на енергийния баланс /или по-скоро дисбаланс/ между две тела води до локална промяна на гравитацията, както и инерционните сили. Потоците взаимодействат с масивните тела чрез контактна точка, или т.нар. от Кийли Неутрален Център, съвпадащ в нормално положение с центъра на тежестта на тялото
5. При действащи антигравитационни устройства около тях се получава нещо като мехур, в който времето тече различно, светлината се изкривява, а инерцията отсъства. На практика движението се извършва в областта на "ципата" между нашето и високоенергийното пространство оттатък.
6. Частичното екраниране /думата не е съвсем точна, по-скоро пречупване под различен ъгъл/ на единия от основните енергийните потоци води до увеличаване или намаляване на тежестта в манипулираната област от пространството.
7. Понеже потоците З-Н и Н-З са проникващи свободно през всичко, единственият начин да се въздейства върху тях е чрез такива по характер потоци или енергийни екрани. Взаимодействието има флуиден характер и може да се направят някои аналогии с водни течения.
8. Съществуват технологии за натрупване и манипулиране на енергията, като се използват подразрядните и видове енергии - магнитна, електрическа /три вида/, механична и т.н. Връзката на оргона /од, чи, прана, мана/ с останалите подразрядни е двустранна - но предимно по-висшето се превръща в по-низше, обратното е трудно. Но именно там според мен се крие и СЕ-то  ;) Трябва да има двустранно преобразуване в такова устройство - не само едностранно. Т.е. да се възбуди енергийно дадена част и после да се прибере реколтата чрез понижаване на вибрацията.
9. Тези технологии са достъпни само за малка част от населението и се пазят в тайна от т.нар. елит или властващите от векове кръвни линии. Всичко по въпроса, което излезе наяве в публичното пространство, се осмива, изкривява, или унищожава веднага. Дезинформацията също им е любим похват. Единствения начин да разбереш истината е да търсиш внимателно, да подлагаш на съмнение всичко което се опитват да ти набият старателно в главата и да опиташ да си качиш нивото дотам, че да видиш сам истината. Накрая нещата се напасват сами  :)

Дотук ОК ли е? Не всичко и на мен ми е ясно, но което виждам и съм разбрал за себе си - това казвам.
Поздрави!   

krasias:
Да добре е и е разбираемо, и напълно съвпада с това което съм виждал. Един ден както си бях в двора, видях на доста голяма височина да лети сферично тяло точно срещу мене, беше с големината на бейзболна топка и обгърнато с плазма. Изведнъж както летеше срещу мене "зави" на дясно, и изчезна с огромна скорост. Ама това не беше завой щото беше под прав ъгъл. В същия момент останах като поразен, разбирайки че съм видял нещо което се движи по други закони....

Радико:
caduceus
Обясненията в последната ти публикация съвпадат доста повече с хипотезата която аз съм си изградил отколкото останалите в тази тема. Вярно и тук има неща с който ми е трудно да се съглася, но както и ти казваш
--- Цитат ---Не всичко и на мен ми е ясно
--- Край на цитат ---
така и на мен. Даже бих казал, че почти ми е ясно колко малко ми е ясно  :o :o :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия