Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Същност на гравитацията
caduceus:
Радвам се, че мислим /и усещаме/ в една посока :)
Нека продължа с някои примери за манипулиране на гравитацията, в светлината на изложеното от мен досега - за да се убедите във вътрешната логика на нещата.
Да разгледаме в най-общ план най-известното саморъчно устройство за левитация /нека ползваме този термин, защото нищо не е анти- в този процес, за да е антигравитация/ - платформата на Виктор Степанович Гребенников. Човекът е имал желание да сподели всичко, но трудът му "Мой мир" е цензуриран жестоко - останали са само намеци и вече известни от предишни публикации в пресата неща.
Все пак - има запазена негова картина, на която е показал долната страна на платформата с излъчването от дупките на жалузите, във вид плазмени шнурове с "нанизани" сгъстявания в тях. Т.е. имаме импулсен процес, циклично излъчване на плазмоиди от вида на вихровите етерни обекти на Тесла, с които последния също е екранирал гравитацията. Системата натрупва за част от секундата и после излъчва през всяка отделна дупка на жалузите етерен пръстеновиден вихър със електростатична обвивка /затова свети, йонизацията е от преминаване на високо в ниско енергийно състояние по контактната повърхност/. Пелената от вихрови плазмоиди от цялата платформа /подобно на кълбовидните мълнии, за които вече споменах какво са/ екранират частично потока Н-З и другият /З-Н/ "избутва" платформата нагоре. Жалузите са като платно на така образувания етерен вятър, затова като се наклонят, се получава и хоризонтална тяга.
ВСГ споменава в книгата, че при полет е имало и физическо въздушно течение освен енергийното, защото като си подаде малко главата извън полето усещял вятър нагоре и мирис на полски цветя /на височина няколкостотин метра/. Това напълно се съгласува и с данните в Самарангана Сутрадхара че около виманата /т.нар. древна летяща колесница/ е имало силен въздушен вихър, освен сиянието от измененото енергийно поле.
ВСГ е нарисувал и енергийния мехур или "бутилка", в който се намира платформата. Скицата напълно съвпада с флуидния модел на напречна пластина във течение. Системата за създаване на плазмоидите е чисто техническа, няма нищо общо с бръмбари и надкрилки - те само са довели до осъзнаването на явлението. Всичко е тел, жица, малко ВН ток за стартиране на процеса + още това-онова :)
Засега толкова, че пак се увлякох с писането :) Дано ви е интересно - другия път ще спомена други системи
Поздрави!
ПП
На последната снимка /копие на реалната платформа в музея на ВСГ/ виждате как той образно е показал идеята за диспропорцията на енергийните потоци, минаващи през една обща повърхност. На гърба на насекомото има четири бели и пет черни ромба ;) Неравновесието поражда движение, а който има очи - да види :)
edin:
--- Цитат на: ndm в Януари 04, 2016, 08:39:04 pm ---edin не се дъни така, че ще те банн...
--- Край на цитат ---
Забраняваш ми да мисля, ли? Я прочети пак, какво съм написал и не се инфектирай, все едно съм ти изял супата с вилица. ;)
hyparh:
--- Цитат на: caduceus в Януари 04, 2016, 09:02:12 pm ---Всичко е тел, жица, малко ВН ток за стартиране на процеса + още това-онова :)
--- Край на цитат ---
А относно конструкцията (формата), която трябва да образува телта, може пак да се прегледа отговор #46, стр. 4 :) Макар и тези установки да не са така съвършени като тази на Гребенников, принципът е същият.
След това Mi68 споделя някои мисли в тази насока:
--- Цитат на: mi68 в Декември 26, 2015, 11:51:31 am ---Решетката е дифракционна решетка подобно на тестатика. С кръгли отвори не става, ъглите са резонатори подобно на магнетрон. Триъгълник не става, а с квадрат става евентуално правоъгълник. С шестогран подобно на пчелни пити, може и да става но не съм виждал установка.
--- Край на цитат ---
Това са ценни следи за тези, които решат да опитат репликиране технологията на практика.
Аtos:
Радико, има ли някоя теза изобщо, в която да не ти "липсва нещо"??? Има ли нещо, което да не ти е "на тамЪн"?
Ами то и на нас ни липсват, ако си забелязал?
И не изкривявай (да го кажа просто), това, което съм писал, който мисли - ще го разбере!
Напълно съм съгласен с Красиас и Кадуцеус - "границата на нашия свят" и преодоляването и (чрез естествени или "изкуствени" процеси) би дала възможност да се овладее гравитацията, че и СЕ.
Това познание СЪЩЕСТВУВА наистина, просто нямаме достъп до него, на нас са ни натрапени (сега и на децата ни ги натрапват) други концепции и това не е случайно!
Проект "Дъга", ефектите на Хътчисън, непубликуваните експерименти на Тесла с гравитацията - всичко това е в резултат на едни и същи закони и сили, които е "забранено" да се откриват!
Да, ровим се, човъркаме по повърхността (някои и по-дълбоко), направо казано се мъчим да се докопаме до истината.
На мен лично са ми най-интересни експериментите с акустиката! Един "контактьор" (ченълинг) беше предал някога, че съвременните ни технологии почти не засягат тази част от техническото ни познание, която е доста "ключова".
Радико:
--- Цитат ---Радико, има ли някоя теза изобщо, в която да не ти "липсва нещо"???
--- Край на цитат ---
Да има такава теза:
Това е тезата на Архимед за лостовете от първи и втори род. Виж при плаваемоста на телата не мога да кажа същото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия