Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Същност на гравитацията
Аtos:
Ок, де...първо ми кажи как точно ги е разтворила и после-къде ги е закарала? И за колко време би станало това?
"П.П. забравил си да ми отговориш за какво служи според теб спирално навитата част от проводника в клипа с фарадеевият мотор. "
Жокер - корабни платна - вятър под 45 градуса, друг жокер - архимедов винт - реципрочно - винтова турбина.
По-важният ми въпрос към теб е...за какво служи БАТЕРИЯТА (волтовият елемент)???
След като в минуса му не контактува никаква въртяща се (роторна) част? Подобна аналогия ти направих със Земята.
Или ще ми кажете (ти и Laic), че е открит двигател с еднополюсно/еднопроводно захранване?
Радико:
Значи първо за скалите: имало е времена в геоложката история на земята в които количеството въглероден двуокис е било много повече. Разтваряйки се във водата този въгледвуокис се получава въгленова киселина която реагира с калциевия карбонат който е основна съставка на тези варовикови скали и го разтваря превръщайки го в калциев бикарбонат така водата изкопава огромни подземни кухини и коридори, с една дума пещери. периода на активно копаене е продължил 4-5 милиона години след което поради намаляване на концентрацията на СО2 и намаляване на температурата процеса е станал доста по бързо обратим и водата е започнала да отдава обратно калциевия карбонат много бързо, още в самите пещери и е започнала да прави така наречените вторични карстови образувания: сталактити сталагмити и др. такива. а възраста на най голямото количество варовик най често срещания е около 65 милиона години. има и по стари разбира се както и по млади като кредата.
Аtos:
Не ми говори ти, че всички скали били варовикови...абе...виждаш следите от зъбите на багера, бе, що се халосваш?
Виждаш кръгови следи по гладка отвесна, твърда скала като от фреза с диаметър няколко десетки метра, сляп ли си...или си избрал да си такъв?
Радико:
Сега за двигателя спираловидната част от телта не върши никаква друга работа освен да балансира "ротора" минуса на батерииката е в контакт с магнита "там протича ток" долният край на телта играе роля на едната четка опира се в магнита и оттам се затваря веригата най горната вертикална част на телта дето е по средата опира в плюса и изпълнява две роли на аксиален лагер и на плюсовата четка. Сигурно вече се питаш - ами кое е работната намотка?
Ами това, което остана малката хоризонтално стояща част от телта, тя е намотката.
П.П. току що намерих във В-бокса аналогичен клип при които има две прави рамене вместо спирала има и обяснения със субтитри:
http://www.vbox7.com/play:0af28d0c
Аtos:
Ок, ще се съглася, на първия клип не се вижда добре телта да контактува с магнита...и?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия