Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Същност на гравитацията
Радико:
Човеко, много ти работи фантазията, знам за този район много повече отколкото си мислиш, там е най-голямата пещерна система в света
Флинт мамонт кейв систем общата дължина на галериите е над 2000 километра - две хиляди километра.
там всичко е варовик.
Спориш за неща с които изобщо не си запознат.
Laic:
Тук съм ...
--- Цитат на: atos в Януари 25, 2016, 06:31:05 pm ---Именно за това говоря - нещо играе роля на четки, нали? Не са винаги непременно в тоя вариант, който сме свикнали да виждаме по роторите на двигателите.
--- Край на цитат ---
Дааа, сега е време аз да кажа: Не се бях замислил за това.
Приех "идеята" ти за четките съвсем буквално, макар че се опитвам да не "вярвам" само на това което виждам в 3D :-[ .
Аtos:
Радико, досега за нищо не споря, освен, за твърдението ти, че всички скали по света са варовикови!
А ти изобщо изгледа ли целия клип? Или наизуст ми говориш?
Радико:
И това е, няма как да се вземе тока на батерията в центъра на земята за да се получи нещо такова.
Проблема обаче е друг.
Проблема е че ти в страстта си да ми опонираш пропускаш най важното:
униполярният двигател и униполярният генератор са едно и също нещо при генератора имаме ток дори когато магнита е залепен за ротора и се върти с него. Как ще ти изглежда този двигател, ако магнита и батерийката се въртят заедно с ротора. Кое по дяволите ще е статора. Не схващаш ли, че става дума за двигател който се завърта без опорна точка.
П.П. въобще не твърдя, че всички скали са варовикови. Твърдя, че първичните нагъвания на земята са вследствие на нейното изстиване и намаляването на обема и от това.
Радико:
А за предишната, предишните цивилизации точно мен не е необходимо да ме убеждаваш. Не знам ти от къде черпиш информацията си, но моята е не от първа ръка, а от нулева.
Моята ръка ги е пипнала тези неща. Пожертвах половин година от живота си за да се уверя лично в нещата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия