Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
Същност на гравитацията
edin:
--- Цитат на: kd_dinev в Декември 26, 2015, 11:16:54 pm ---Какво имам предвид?Ако температурата на тялото намалява-то явно превръща вътрешната си енергия в кинетична-което означава че гравитационното поле не е енергийно по своята същност....
--- Край на цитат ---
Това е лишено от смисъл. Ако тялото само си превръща енергиите, значи нищо отвън не му влияе, което няма как да е така, при условие, че нещо отвън го притегля, с някаква сила, каквато и да е тя и то по точно определен вектор. В противен случай тялото, ако го пуснеш от високо, няма да има причина да пада надолу, а ще се митка в пространството, съвсем хаотично. Например у лево, у лево, после у десно ;D
kall:
--- Цитат ---Знаеш ли-заради такива като теб бях спрял да пиша тук!Отговаряй конкретно бе човек-знаеш ли дали някога някъде е провеждан такъв експеримент и какви са резултатите от него???
--- Край на цитат ---
Конкретно не мога да се сетя, но подобни експерименти като тоя с махалото са провеждани някъде 18-19 век. И резултатите са- тялото не се променя температурата. По-конкретен отговор от тоя надали ще намериш.
kd_dinev:
Ами не си много прав.Ако полето организира хаотичното движение в насочено такова-какво следва?
kd_dinev:
Ми то това е страшен отговор-18-19 век-във вакуум ли са провеждани???И какво общо има свободното падане във вакуум с махалото?И как са мерили температурата?Да ти имам и конкретния отговор....
edin:
Не ти разбирам логиката, ама да ти кажа, преди малко говорих с големия шеф, биг босът, самия създател. На ушенце ми довери, че още като си е правил легото в космични мащаби е заложил във всяко тяло, по един екзомагнитноплазмоиден гравитатор с жироскопско насочване, който да насочва телата, винаги към центъра на по-големите такива, като планети и звезди и да създава илюзията за свободно падане. Та толкова с гравитацията. Вече е ясно, че е създадена от екзомагнитноплазмоидни гравитатори с жироскопско насочване, съкратено ЕГЖН. Ако разрежеш една филийка, намазана с масло (краве) и мармалад (от шипки), то ще откриеш в самата и сърцевина, един ЕГЖН! И после не се чуди, защо пада все с намазаното на килима. Това е от жироскопа. Китайски е!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия