Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Третата причина за...
GreenHulk:
https://www.facebook.com/atanaspetrof/videos/vb.100000041744749/1015037851840930/?type=2&theater
Ksurnev:
Много тъжно.... и у нас е "към" така!!!
Медицината върви към пълна търговия.
Фармацията е по-добре и от петрола.
Ама Гиспод и царя като ти Е... майката на кого да се оплачеш?
Исках да кажа - ПАРИТЕ!!!
juliang:
"Доктора" е подготвен доста добре на тема "манипулиране на общественото мнение". Обърнете внимание какво правят ръцете му през цялото време.
А и поразителната прилика с героя на Дъстин Хофман от "Rain Man":
не допринася много за повишаване на доверието ми към думите му.
Има истини в думите му които са всеизвестни, но за съжаление са много трудно изпълними. Да, много е готино да "фанеш гората", да гледаш овце и кози, да си цял ден на чист въздух и да се храниш с природни продукти, но за съжаление съвременния човек просто не може да преживява по този начин.
Искрено се съмнявам и че точно тоя зализан пич изпълнява тези неща.
А това, че докторите убивали хора ... нормално е в места, където отиват изключително болни хора, смъртността да е много по-висока отколкото в детска градина или във фитнес клуб...
Радико:
--- Цитат ---Когато се разболея отивам при доктора. Преглежда ме, предписва ми илачи,плащам му за труда. И той е човек и той иска да живее. След това отивам при аптекаря. Прави ми предписаните илачи, взимам си ги, плащам му и на него. Той също е човек и той иска да живее. Накрая се прибирам в къщи и изхвърлям всички илачи в тоалетната. защото и аз съм човек и аз искам да живея.
--- Край на цитат ---
Атанас Буров.
От горния цитат става ясно, че както са казали римляните още:
Нищо ново под слънцето.
GreenHulk:
--- Цитат на: Радико в Април 06, 2016, 11:32:22 pm ---
Нищо ново под слънцето.
--- Край на цитат ---
Е, нее, julian щом се изказа по темата...Добре, че не поиска да пращаме човека на детектор на лъжата... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия