Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
GreenHulk:
Добра идея е също изпаряване на смес от етерични масла и да се диша в стаята - здравец, бор, хвойна, кедър, евкалипт, мащерка - по една капка от всичките - влиза направо с кръвообращението през дробовете!
edin:
Малко оспамихме темата, но и аз да споделя, защо не боледувам. Настинки, грип, всичко е само спомен, от както всяка есен, правя по един курс, с мед и джинджифил. Може и куркума да се сложи, 50% към джинджифила. По една чаена лъжица от сместа се смесват е една ч.л. мед и се добавя малко вода. Тази доза 1-2 пъти на ден, един месец.
Century21:
atos, Заперът - двата електрода на запера ги поставих на стомаха и отзад на гърба.
edin, Нямам време за глупости, след 10 дни трябва да отлитам. Аз говоря за сериозни практични неща. Ако някой иска да каже нещо, целта на този форум е да се споделят проверени от практиката неща; а не какъв чай му е правила баба му, за да му мине гърлото.
az_skeleta:
За да си програмираш водата да ти е като лекарство, не ти трябват машинки, а само ясна мисъл какво искаш да постигнеш. След това само енергизираш водата и й вкарваш програмата. Уредчетата от тоя вид са за печелене на пари. Не казвам че не действат, а че не са необходими.
edin:
--- Цитат на: Century21 в Май 03, 2016, 12:54:11 pm ---
edin, . Аз говоря за сериозни практични неща. Ако някой иска да каже нещо, целта на този форум е да се споделят проверени от практиката неща; а не какъв чай му е правила баба му, за да му мине гърлото.
--- Край на цитат ---
Май ми четеш постовете, както дявола, евангелието. Карай, аз не съм и очаквал друго. Едно си баба знае, едно си бае. Айде отлитай.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия