Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (10/23) > >>

juliang:
Атос и Красиас - а защо набедихте точно водата?
Това което ми обяснявате може да се постигне и с т.нар. "баене". Или с прочитане на молитва. Или с леене на куршум. Или ако човек достатъчно добре си познава организма - и със самовнушение.
Нека не надаряваме водата с такива магически свойства. А опитите да се вкарат тези свойства в научна обвивка под вид на хомеопатия са направо смешни. Но едва ли някой от тия доктори ще си признае че флакона с хомеопатичното лекарство е лековит точно колкото червен конец, вързан на китката ми.

krasias:
juliang, аз не ти обяснявам на тебе щото съм се убедил че от това няма никакъв смисъл. Ти не си човек който търси истината, ти търсиш победата, а това дори в науката няма никакъв практически смисъл.

edin:
Абе момци. Дадоха ви книгата на Тюрен. Защо не прочетете, какво пише вътре и после да пишете и питате?
Отнася се най-вече за Юлиан. Използвам хомеопатия от години и съм много доволен. Който не е, значи има проблем. Хомеопатията не работи в силно токсицирани организми и затова добрия хомеопат, първо прави детоксикация. Да, пак с хомеопатия, но при токсини, само детоксициращите работят. Болшинството хомеопати в БГ са пълни лаици и това е факт, за съжаление. Царица парица, пак осра всичко.

Михаил Кузмов:
http://bgchaos.com/851/polemics/unintelligent-design/памет-на-водата-или-как-ни-промиват-моз/

EDM electronics:
По този повод, Интернет ни продъни ушите затова как водата си променяла кристалната структура на молекулата под различни по стил музика. Класическата придавала вид на снежинка, а хеви метала на парцали пред разпад.  ;D

И направих си аз труда, да се запозная с изпълнители от тези различни стилове, да видим как тая музика им влияе на водата в тялото, тя убива ли ги? Оказа се, че оперните певци умират доста по-млади от хеви металистите. Ози Озбърн, който е създателя на хеви метъла, алкохолик, дрогат, сатанист и т.н. скоро го бяха приели в една болница и установили, че органите му били, като на 30 год. човек. А оперните певци от кристалите на водата ли, не знам, ми приличат на бидони за кисело зеле.  :D Обратно, вземете който и да е рокаджия, прилича на опъната струна за китара.  ;)

Бах таз вода, бах таз памет.... https://www.youtube.com/watch?v=4BFKqXifzdI

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия