Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (2/23) > >>

Аtos:
juliang, не си помисляй за отрови, водата може и да убива!
Твоето невежество по въпроса е уникално и пословичният ти "скептис" не го компенсира по никакъв начин!
Чети, ограмотявай се, извади си главата от .........пясъка, давам ти жокер - братушките са век напред от всички останали!
На фона на цялото сегашно познание си на ниво "неандерталец" :)
Ето това, примерно  е вид "баркод", който действа директно на генетично ниво, без значение дали го гледаш директно или просто си го отворил в ъгъла на екрана:

Активира естествените генетично вградени (от създателите ни) способности на организма, да пречиства кръвта ни!
Има и доста други "кодове".
Нашият организъм все пак е биомашина, колкото и да е невежа съвременната медицина по въпроса!

edin, мисълта е най-добрия "уред" наред със СЛОВОТО, но внимавай с ярките сънища, от тях по-лесно се проектира в астрала (juliang да не го чете това) .

edin:
Atos, от къде го изкопа, това изображение?

juliang:

--- Цитат на: atos в Май 01, 2016, 01:58:25 am ---juliang, не си помисляй за отрови, водата може и да убива!
Твоето невежество по въпроса е уникално и пословичният ти "скептис" не го компенсира по никакъв начин!
Чети, ограмотявай се, извади си главата от .........пясъка, давам ти жокер - братушките са век напред от всички останали!
На фона на цялото сегашно познание си на ниво "неандерталец" :)
Ето това, примерно  е вид "баркод", който действа директно на генетично ниво, без значение дали го гледаш директно или просто си го отворил в ъгъла на екрана:

Активира естествените генетично вградени (от създателите ни) способности на организма, да пречиства кръвта ни!
Има и доста други "кодове".

--- Край на цитат ---

Атос, затова точно и искам да демонстрирам липсата (или съществуването) на такива влияния върху водата. Лично съм се убедил, че "изцеляването" е възможно чрез влияние върху психиката на човек. Религия, врачки, дори и хомеопатията - това са ярки примери на възможността внушението да накара организма да се "ремонтира" самичък. Но организма няма вградена функция да се саморазваля. И ако наистина водата може да пренесе такава информация, то единственото доказателство (поне според мен) е да се направи опит със "счупване" на организма. Затова и предлагам тези тестове.
Не отричам на 100% нещата (затуй и не искам да пробвам с разни отрови), но мисля че опитите които предлагам няма да ме убият, а ще покажат дали има нещо в самата вода или е до (само)внушение. А и искам аз лично да пробвам върху моя организъм, защото смятам, че съм може би имунизиран срещу въздействия (за добро или лошо, и аз не знам).

edin:
Хайде тогава обясни, защо хомеопатията лекува животни. Там автосугестията е изключена. При бебетата, нещата стоят по същия начин. Чакам смислен отговор, но не вярвам, че ще има такъв.

Аtos:
edin, това са нанотехнологии, имам си "личен архив", имам и още разни видове "таблетки" , хармонизатори и т.н...
Основно трябва да се тарашат руските сайтове (наблягам на проверени и доказали се).
Имам и аудиофайлове, но те не са за начинаещи, някои направо са плашещи при директно слушане (макар, че не е задължително - тялото ти им приема вибрациите, дори и ухото да не ги чува).
Предимството (или недостатъка) на подобни технологии е, че са локално и персонално действащи - не е нужно да впрягаш и разпиляваш енергийни ресурси за "покриване на определена площ" или подобно, както при оргонитите или хармонизаторите на Спърлинг, примерно, а е индивидуална "терапия".

--- Цитат на: juliang в Май 01, 2016, 09:43:47 am ---... организма няма вградена функция да се саморазваля....

--- Край на цитат ---
А стареенето как го наричаш? ? ?

Юлиане, точно това се опитваме да ти обясним - не отричаме ефекта от самовнушението, но то е около 5-10% от подобни въздействия. Има ДИРЕКТНО действие на някои методи и техники на ниво "подсъзнание", без значение дали точно ти си съгласен с това или го искаш. Това не е мисъл, не е самовнушение, а са буквално "команди", както ти можеш да си "бръкнеш" в софтуера на компютъра, без да те интересува какво той мисли или си внушава!
Има и далеч по-притеснителни неща - техники за манипулиране на воля, психика, поведение и това е на директно подсъзнателно ниво, но...не мога да ти обяснявам сега как се пише поема, като не си научил буквите още (по-точно...не искаш)?
Народа им казва "магии", но то си е чиста манипулация. Осъществява се на няколко нива - от най-простото самовнушение, през физикално-вълнови въздействия, та чак до матрично-информационно ниво!

П.П.Психотронните оръжия също се базират (на ниско ниво) на подобни принципи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия