Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (12/23) > >>

Радико:

--- Цитат ---А опитите да се вкарат тези свойства в научна обвивка под вид на хомеопатия са направо смешни. Но едва ли някой от тия доктори ще си признае че флакона с хомеопатичното лекарство е лековит точно колкото червен конец, вързан на китката ми.

--- Край на цитат ---
Юлияне, не знам на теб как ти влияе червеният конец, но хомеопатично лекарство спси сливиците на дъщеря ми при това когато беше на възраст изключваща самовнушение.
Относно странните свойства на водата:
https://fakti.bg/world/216957-otkriha-novo-agregatno-sastoanie-na-vodata
В добавка същото поведение е открито доста по отдавна и при леда. Да не забравя това свойство на водата е "открито" от доверените ти пишман-учени едва миналата 2017та година. Изобщо би ли ми казал колко точно голяма е разликата между учените на които се доверяваш и поддръжниците на теорията за плоската змя. За принципна разлика говоря. За мен и двата вида живеят със теории и сметки отдавна згубили връзка с реалността.

Михаил Кузмов:
Аз пък се доверявам на библията. Там на едно място пише 'блажени са верующите'! За това редовно си пия червено вино и си вЕрвам. Вярвайте ми мн. съм си добре на почти 70!!

plcsoft:
От личен опит само мога да кажа че, почти всичко което е написано за водата и не само за нея е просто не вярно и смея да твърдя целенасочена лъжа!
А за електрическите вълни който и влияят за сега няма лек. Но тези вълни могат да се неутрализират като се постави пречистената вода за няколко часа на слънце. Тогава водата има лечебни свойства.  Но и дестилационото причистване е достатъчно за да се облекчи работата на организма ни и да не се натоварва с преработването на канцарогенни вещества и информационен боклук който се запаметява от водата при движението и в водопреносната мрежа.
И последно, това което пиша не е въпрос на вярване, а е факт! Мене вярванията не ме интересуват, интересуват ме фактите! Също така не се опитвам да доказвам нищо на никого или да целя нещо. Просто споделям информация и който я разбере, разбере! На неосъзнаващият и планината да му докараш, пак ще си мисли своето! Лек ден!  :)

lpoik:
plcsoft-Какъв казан ползваш за дестилиране на водата?(предполагам не е казан за ракия).

Михаил Кузмов:
Направи един списък на тия лъжи, че и ние да ги знаем! Кои са тия вълни които влияят на водата, какво става с нея, каква боклук информация се запаметява? Е тия работи не ги вдявам! Ще бъда благодарен да споделиш фактите, щото и аз не обичам на голо да вярвам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия