Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (13/23) > >>

ndm:
Ако ми позволи plcsoft да му помогна с т.1 от списъка с лъжи.
1. Водата в човешкото тяло е 70%. ???
А дали не са искали да кажат 7%, е сложили са една нула за благозвучие.
След тези внушителни проценти, какво ни остава друго освен да повярваме в тях.
2.......
3.......

plcsoft:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 20, 2018, 03:46:56 pm ---Направи един списък на тия лъжи, че и ние да ги знаем!

--- Край на цитат ---

https://
--- Цитат на: plcsoft в Януари 20, 2018, 08:20:25 am ---
 Също така не се опитвам да доказвам нищо на никого или да целя нещо. Просто споделям информация и който я разбере, разбере! На неосъзнаващият и планината да му докараш, пак ще си мисли своето! Лек ден!  :)

--- Край на цитат ---

Нека не се засягат хората който любопитстват по-горе но, нямам нито намерение, нито желание за да се занимавам с просвещение. Който е готов за това знание ще разбере всичко, дори и от написаното. Не съм нито учител, нито просветител, нито имам време да се занивам с това. Просто споделям практически опит и толкова. Ама как ставало, ама защо ставало, ама докажи ни и прочее писания не ме занимавайте. Като сте толкова любопитни разберете от собствен опит. Той е най-ценен!? Не искам да започвам нова безсмислена полемика на тема" ама докажи ми", " ама не съм убеден", и хиляди други ама-та. За мен е достатъчно това че, имам реална полза от пиенето на чиста вода и толкова. Просто споделям! Лека вечер!   

edin:

--- Цитат на: ndm в Януари 20, 2018, 05:02:53 pm ---Ако ми позволи plcsoft да му помогна с т.1 от списъка с лъжи.
1. Водата в човешкото тяло е 70%. ???
А дали не са искали да кажат 7%, е сложили са една нула за благозвучие.
След тези внушителни проценти, какво ни остава друго освен да повярваме в тях.
2.......
3.......

--- Край на цитат ---

Не знам, кой ще повярва и в какво, ама след това внушително изказване, не теб вяра, нема да ти хванат. В допълнение ще кажа, че 70% е водата, ама вече при възрастен човек. При малдите е още по-висок. И що не вземеш една пържола, да я претеглиш, после да я изсушиш добре и пак да я претеглиш. Така ще добиеш бегла предствава, в каква заблуда си.

sorrry:
Лично за мен, дестилираната вода е доста активна и попаднала в организма, отнема множество и от полезните соли и минерали. Само според мен, метода с очистване на ниско минерализирана изворна вода, по метода чрез варене и неколкократно замразяване дава по-добри резултати. Като се отнеме първия лед и при повторно замразяване се махне незамръзналата вода ( леката и тежката), останалата е вече готова за структуриране; баене; наричане; вибриране; озвучаване; зареждане и всичко, за каквото е полезна. Моите първи симптоми след дестилирана вода бяха суха кожа, мънички мехурчета под кожата на дланите и стъпалата, а след изследване са установи авитаминоза. Затова ползвам споменатия метод. Все пак при всеки е според организма. Доста съм кльощав и няма много какво да чистя.

sorrry:
https://www.youtube.com/watch?v=jdYJf_ybyVo&list=PLW6F3LuFpDZUnJS8wuHTJaoHTdCatbi-A&index=3
Скромен и искрен поздрав за всички от форума, без изключение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия