Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (15/23) > >>

plcsoft:
Това е нещо ново за мен! Дай информация как правиш барбутирането! Ако може, разбира се!
 Аз ползвам електроактиватор с който правя жива вода. Пия я когато се сетя или когато съм ял повече мъртва(топлинно преработена) храна. Много добре неутрализира токсините и свободните радикали и възстановява нормалното pH на кръвта.

Михаил Кузмов:
Аз пия основно, най-виско алкалната вода на пазара с точна цел. Горна Баня pH 9.75. Както виждате противоположност на дестилирана.
Целта е неутрализиране на киселини. По точно болест наречена рефлукс или ГЕРБ. Не може да се каже съвсем че е болест. Тази вода ми помага да се храня почти със всичко. Да пия дори концентриран алкохол. Обаче всичко с мярка. Лекарства използвам мн. рядко. Месечно 1-2 пъти и то само когато прекаля на празници или събирания.
Та така! Може и да си въобразявам, но без тази вода имам проблеми. Това все пак го научих от медицината. Има логика нали? Киселини и основи взаимно се неутрализират.

juliang:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 20, 2018, 10:10:33 pm ---Тази вода ми помага да се храня почти със всичко. Да пия дори концентриран алкохол. Обаче всичко с мярка. Лекарства използвам мн. рядко. Месечно 1-2 пъти и то само когато прекаля на празници или събирания.

--- Край на цитат ---
Взимаш 1-2 пъти месечно лекарства? Явно имаш някакъв здравословен проблем....
Последния път когато съм взимал НЯКАКВА таблетка е било преди повече от 5 години, когато ме беше подгонил някакъв гаден грип и се наложи да взимам антибиотици.
А без месо аз на маса не сядам. В момента гледам че от 1 кило кана с вино е останало за още една чаша и вероятно и тя ще си отиде докат си легна.

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Януари 20, 2018, 10:45:01 pm ---
А без месо аз на маса не сядам. В момента гледам че от 1 кило кана с вино е останало за още една чаша и вероятно и тя ще си отиде докат си легна.

--- Край на цитат ---

Това, че така правиш не значи, че това е най-полезното за тебе!

juliang:

--- Цитат на: GreenHulk в Януари 20, 2018, 11:17:04 pm ---Това, че така правиш не значи, че това е най-полезното за тебе!

--- Край на цитат ---
Да, но това ми харесва ... А какъв е смисъла да живееш ако не се кефиш от това? Мислиш ли че червеите ги интересува каква плът ядат... а всички свършваме там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия