Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (16/23) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Януари 20, 2018, 11:18:59 pm ---Да, но това ми харесва ... А какъв е смисъла да живееш ако не се кефиш от това? Мислиш ли че червеите ги интересува каква плът ядат... а всички свършваме там.

--- Край на цитат ---

Вкуса на червеите изобщо не е най-важното нещо. Не е все едно какво правим, понеже нещата имат последствия...

juliang:

--- Цитат на: GreenHulk в Януари 20, 2018, 11:22:18 pm ---Вкуса на червеите изобщо не е най-важното нещо. Не е все едно какво правим, понеже нещата имат последствия...

--- Край на цитат ---
Хълк, имаш само един-единствен живот. Да, не съм съгласен че трябва да го изживееш като булдозер през пряспа, но все пак ... "един път се живее". Трябва да се намери баланса между това да не си пропилееш живота напразно и да си прекараш приятно времето, отредено ти на тази земя.
Изобщо не ме очарова мисълта че ще доживея до 100 години и да ме утешава мисълта че съм го докарал до тази възраст щот съм пасъл свежа люцерна... Смятам че правя достатъчно за да може моя живот да не е минал напразно, да съм му дал някакъв смисъл (па дори и този смисъл да е само в моята глава). И част от тоя смисъл е да ми е вкусно това което ям или което пия. Повярвай ми, не е все едно дали пия 12 годишно уиски или етилов спирт от аптеката. Реално (проверено от практиката) крайния ефект е един и същ, но начина за постигането му (както и степента на удовлетвореност) се различава доста ... :)

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Януари 21, 2018, 01:44:23 am ---Хълк, имаш само един-единствен живот. Да, не съм съгласен че трябва да го изживееш като булдозер през пряспа, но все пак ... "един път се живее". Трябва да се намери баланса между това да не си пропилееш живота напразно и да си прекараш приятно времето, отредено ти на тази земя.
Изобщо не ме очарова мисълта че ще доживея до 100 години и да ме утешава мисълта че съм го докарал до тази възраст щот съм пасъл свежа люцерна... Смятам че правя достатъчно за да може моя живот да не е минал напразно, да съм му дал някакъв смисъл (па дори и този смисъл да е само в моята глава). И част от тоя смисъл е да ми е вкусно това което ям или което пия. Повярвай ми, не е все едно дали пия 12 годишно уиски или етилов спирт от аптеката. Реално (проверено от практиката) крайния ефект е един и същ, но начина за постигането му (както и степента на удовлетвореност) се различава доста ... :)

--- Край на цитат ---

Да си кажа честно до преди 6-7 години и аз  разсъждавах, като тебе.
Нормалният човек мисли така докато, все още е долу-горе здрав и запазен. А това зависи от условията му на живот. Колко е бил натоварен и в какви условия е живеел. Явно ти си доста запазен за годините си или все още си млад и недостига на жизненна сила не те налегнал. Но, когато живота ти е бил тежък, под-голям стрес и недоимък, едва ли щеше, да пишеш така. Както и да е! Това на което искам да наблегна е следният факт че,  мислим така както се храним и според това което употребяваме.Невероятно но факт! Превърнати сме в наркомани. За някой това може да е безсмислица но, за мене е факт. Просто защото не знаем, друго! Ако никога не си опитвал за месец два свежестта на чистата вода на натуралната храна без консерванти и химикали няма как да усетиш разликата. А тя е същественна!  Само ще кажа че откакто пия чиста вода и ям предимно натурална храна тялото ми вече изпитва отвращение когато го храня с топлинно обработена храна или употребявам алкохол и стимуланти. Опитвал съм но, не ми вкусно, не изпитвам предишният "кеф". Когато тялото свикне с хубавото, не иска да се връща към лошото. Но, това е мое мнение! Всеки върви по-своя път!   

Радико:
plcsoft
Написаното от теб по невусмислен начин доказва, че най силният орган в човешкото тяло е мозъка. Дестилираната вода е доста вредна за човешкото тяло, но ти я пиеш и даже ти е добре. съвсем нормално след кто има йоги способни да изпият литър концентрирана сярна киселина без абсолютно никакви последствия за тялото им. Червеното винце което пиива Юлиян съдържа раствератрол и още една купчина други полезни вещества "раствератрола лкува и рак дори" но теб това те убива не това вярата ти те лекува вярата и те рзболява. Длъжен съм да отбележа в скоба, че без вяра може да се разболееш, но е невъзможно да се излекуваш против  вярата си.
Щом това те кефи пии дестилирана вода, но на мен лично ми се струва, че пътя на Юлиян е малко по прав от твоя. Наздраве Юлияне.

GreenHulk:
Юлияне, това, че ти си мислиш, че някой имал само един живот още не значи, че това е точно така. Който си мисли, че живее един път само вероятно не би трябвало да му е проблем да се изгради като ефективно действаща СВИНЧУГА, която съществува предимно за да преобразува с удоволствие хранителни вещества в тор.

Хубавото е че някои хора са по-информирани от теб и не мислят така. :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия