Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (18/23) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: GreenHulk в Януари 22, 2018, 12:47:00 pm ---
А от някои продукти не че се лишават - имам информация за тяхната вредност и избягвам. Дори кафето е наркотик - слаб но наркотик. Трябваше малко усилия докато приключа със зависимостта/абстинецията. Случвало се е после от време на време да пия по малко, но не е същото и даже дали не ми е леко гадно. Това какво ни кефи не винаги е най-съществено за неговата полезност. Няма нищо страшно да си признае човек, че може да го кефят вредни неща. И после да ги надрасне - за негово собствено благо.

--- Край на цитат ---

Тези хора който пишат по-горе не знаят какво е истинско здраве и какъв кеф е да си изпълнен със жива енергия. Те просто никога не са го изпитвали и нямат база за сравнение! Недоумяват и  го обръщат на подигравка или заяждане. Невежи са в това отношение, защото дават мнение само от една гледна точка! Докато ние сме били от двете страни на барикадата и знаем от собствен опит коя е по-добрата за нас. Но за тях това, не е така!  Да ги оставим на мира! Всеки има свой път!

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 22, 2018, 06:52:08 pm ---Тези хора който пишат по-горе не знаят какво е истинско здраве и какъв кеф е да си изпълнен със жива енергия. Те просто никога не са го изпитвали и нямат база за сравнение! Недоумяват и  го обръщат на подигравка или заяждане. Невежи са в това отношение! Да ги оставим на мира! Всеки има свой път!

--- Край на цитат ---
И защо реши така? Може би имаш и телепатични способности и знаеш как се усещам? Или имаш данни от медицинските ми изследвания (които не съм провеждал), сравнил си ги с твоите и имаш обективна база за сравнение на някакви жизнени показатели?
Или просто си решил че който яде месо и пие алкохол (или не пие вода от някаква си нагъната тръба, а от чешмата) по презумпция не може да е здрав... щото някъде някой бил написал това.

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Януари 22, 2018, 07:02:35 pm ---И защо реши така? Може би имаш и телепатични способности и знаеш как се усещам? Или имаш данни от медицинските ми изследвания (които не съм провеждал), сравнил си ги с твоите и имаш обективна база за сравнение на някакви жизнени показатели?
Или просто си решил че който яде месо и пие алкохол (или не пие вода от някаква си нагъната тръба, а от чешмата) по презумпция не може да е здрав... щото някъде някой бил написал това.

--- Край на цитат ---

......не визирах точно теб!!! Но, щом се засягаш значи има за какво! :) :)

Радико:
Има два пътя за духовно развитие. Впрочем пътищата са безкраино много, но има две основни насоки които на пръв поглед изглеждат противоположни, само на пръв поглед обаче. Това е точно така както и  ако двама човека тръгнат по земята от едно място в противоположни посоки те се вижат към една и съща точка, ОТПРАВНАТА ТОЧКА тя е в края на пълните им обиколки.
Нещо такова е и при духовното рзвитие Има две основни насоки обусловни от това че има основно два вида хора. Сега най модерното им определение е интроверти и екстраверти. До колко точно е това модрно определние е въпрос на друга тема. Древните учители ли наставници ли са измислили двата варианта на развитие подходящи за двата типа хора. единият е известен като пътя на съгласието, известен в индия като Тантра. Понеже този път е непостижим за другият тип хора в коити е преклено застъпено агресивното начало за тях е създаден пътя на борбта. Той е за индивиди които имат нужда да се освободят от агресивността си в някаква борба за да могат да се развият напред. най безопсно е като им се даде възможност да се борят с противник според силите им, тоест сами срещу себе си. такива хора имат нужда от все по трудно постижими правила и лишения преодоляванто на които им носи удовлтворнието и щстито водещи към крайния успех. Неприятното в цялата работа е обаче, че този тип хора поради агресивното си начало се опитват със всички сили да наложат своят път на другите хора дори и на такива които предпочитат противоположният. Защото според тези хора няма друга алтернатива освен тяхната, Ето един брилянтен пример за такова мислене:

--- Цитат ---Тези хора който пишат по-горе не знаят какво е истинско здраве и какъв кеф е да си изпълнен със жива енергия.
--- Край на цитат ---

krasias:
Радико, много си чел ама нищо не си разбрал, отгоре на всичкото се опитваш да си стъкмяваш нещата не както са а както на тебе ти харесва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия