Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
Радико:
--- Цитат на: krasias в Януари 22, 2018, 09:39:10 pm ---Радико, много си чел ама нищо не си разбрал, отгоре на всичкото се опитваш да си стъкмяваш нещата не както са а както на тебе ти харесва.
--- Край на цитат ---
Нищо подобно, просто съм имал късмета да прочета и неща за които ти явно не си имал този късмет. Наистина е необходим голям късмет за да попаднеш на тях. Предполагам не е трудно човек да се досети защо.
krasias:
Радико, екстровертен и интровертен са добавки към характеристиката на темпераментите от Хипократ. Екстровертен означава обърнат навън, цялата активност е обърната навън при интровертните темпераменти е обратното те са обърнати навътре. Екстровертните никога не тръгват по пътя на духовното развитие който и да е от пътищата, защото за да тръгнеш по пътя на духовното развитие трябва да си обърнат навътре към себе си. Ти обаче си екстровертен и каквото и да си чел няма да го разбереш няма никакъв шанс.
Радико:
--- Цитат ---До колко точно е това модрно определние е въпрос на друга тема
--- Край на цитат ---
krasias Ти този цитат забеляза ли го. Забеляза ли, че това е приблизителен пример а не точно определени.
--- Цитат ---Ти обаче си екстровертен и каквото и да си чел няма да го разбереш няма никакъв шанс.
--- Край на цитат ---
Не знам защо но това на мен ми звучи като опит за обида въпреки, че същността която влагам в тези две думи не дава такава възможност. Аз лично за себе си съм избрал пътя който е различен от този на борбата. въпреки това не опредлям самонасилственото лишаване от нещо за дадна кауза като погрешно. Просто е път различн от моя. И не е по врен от моя само защото ти си го избрал и не си в състояние да разбереш моя. ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ ВИЗИРА КОНКРЕТНО ТЕБ.
sorrry:
Plcsoft извинявай първо за закъснелия отговор. барбутирането е почти същото като в бъбъл. През маркуче с камък за аквариуми на края за по-миниатюрни мехурчета и с нисък дебит за около две-три минути на литър. Единственото особено е, че или електролита трябва да е слаб, или да се изсушава възможно повече газа заради парите които носи със себе си. Такава вода пробвах първо на растения. Две еднакви саксии с еднаква пръст и едно и също количество семена. едната я поливах с обикновена вода, другата със същата вода, но барбутирана. Естествено след третия ден дори, имаше сравнителен резултат. Тогава започнах и аз да я приемем. Чувството е като след терапия със Запер.
krasias:
Радико, аз съм срещал хора които им е дошло ясновидството ей така от само себе си без абсолютно никакъв напън. Но поради незнание са оплескали нещата още в самото начало, защото започват веднага да обясняват на околните какво се случва с тях в момента а това е огромна грешка която оставя отпечатък до края на живота им. Впоследствие тези хора които са се развили без никакво усилие се опитват всячески да се пречистят и да станат вегетарианци. Така че това което не правиш сега ще го правиш после.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия