Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Турбина от алтернатор за кола?
Михаил Кузмов:
Добре, допускам че греша, но ще проверя на практика! Иначе така можем да си пишем безкрай!
Само не ми е ясно как разбра че алтернатора от клипа има остатъчен магнетизъм, след като бобината е заменена с постоянен магнит?
Радико:
Да бе, не бях обърнал Внимание тоя обяснява даже май нещо по въпроса. При това втулките са доста масивни съвсем явно са с цел разделяне на магнитните потоци. това ми се вижда по лесно решение от това да се сменя цялата ос. Поздравления locco, че го забеляза.
ppipilica:
Я да питам, така и така темата е за автомобилен генератор, какво ще стане ако на ротора се подава променливо напрежение. Ако се синхронизира честотата на ротора с оборотите дали няма да падне необходимостта от висок въртящ момент. Нещо да се прецака дявола един вид. То ся аз правя едни експерименти точно с такова динамо и ще взема да пробвам кво ще стане, ма все пак акъл не е излишен.
krasias:
ppipilica, ако подадеш променливо напрежение на ротора, алтернатора ще стане трансформатор. При това ротора ще стане първична намотка а статора вторична, така дори без да въртиш ротора ще имаш ток в статора за сметка на подавания ток в ротора. Ако развъртиш ротора, в момента в който синхронизираш честотата, ще стане така че все едно си подал прав ток на ротора, но силата на Ленц ще си я има.
mi68:
Здравейте,
Премахването на реле-регулатора/ релето за напрежение/ с лампа 12в, 3Вт за мен е слабо. За Лада съм правил 12В 21Вт. Роторната намотка на лада алтернатор е 4,3 или 3,9 ома, първият омаж е за стар тип, вторият за нов тип алтернатор с добавена мощност от 100Вт.
От закон на Ом 12:4=3, 3А е максималния ток през възбудителната намотка. След завъртане на ротора, възбудителния ток се намалява и регулира, така че да имаме 14В бордово напрежение.
Лампата 12В/21Вт идеално подържаше напрежението 14В с увеличаване на напрежението, оборотите, съпротивлението на лампата се увеличава, възбудителния ток намалява и напрежението е константно.
Схемата е проста, но по-бавно се зарежда акумулатора спрямо, реле-регулатор. Ефективна е при извън градско шофиране.
Предлагам да се почне от прости неща и последователно усложняване и доработки. Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия