В следващия момент когато двигателя се завърти се генерира ОЕДН което възпрепятства тоя голям ток и го сваля до номиналния но вече имаш извършена работа.
В обяснението си прескачате един момент които е много важен. ОЕДН само по себе си не възпрепятства голям ток, динамиката представена така е неправилна.
Последователността е следната. С нарастването на ъгловата скорост нараства и самоиндукцията в намотката ( или намотките ), този процес създава нарастващо ОЕДН което е обратно насочено към ЕДН (напрежението от източника). Така големината на тока в намотката реално се въздейства от резултатното ЕДН, което е разликата между ЕДН и ОЕДН, като в началото ОЕДН е 0 и постепенно нараства с нарастване на ъгловата скорост. Така ОЕДН директно не възпрепятства тока, както стандартно се приема, като номиналния ток се влияе от Резултатното ЕДН в намотката и импеданса (динамичното съпростивление).
Когато двигателя се върти вече не могат да преминат такива токове, голям ток протича само при неподвижен ротор, защото при движещ се ротор ОЕДСто не позволява такова завишаване на тока.
Не е точно така. Когато двигателя се върти, в зависимост от ъгловата скорост, тока в намотката ( или намотките ) може да е всякакъв, в зависимост от ъгловата скорост на ротора, точно поради горе обрисуваната динамика.
Задаваш ли си въпроса защо тия моторчета и досега си остават само макети, щото явно от тях нищо не става.
Ами точно филмчето в определи части, показва че това не са само макети, а има и реални конструкции, с много интересни характеристики ( и наистина впечатляващи характеристики ). Като точно частта която посочих показва много интересна характеристика на такъв тип електрическо бутало като то, в нито едно то състоянията си, няма въздушно пространство което както знаем е сериозен проблем за магнитната проницаемост. В допълнение, ако сте забелязали във схемата, се използва колапса на ОЕДН, за да се зареждат кондензатори.
Точно на тази основа преди години бях направил експеримент, с такова електрическо бутало без, въздушен отвор за магнитното поле и получих обнадеждаващи резултати. Не съм се замислял да правя ротационен двигател ( като това си е много сериозна работа ) но имам идеята да приложа такъв електрическо бутало което има постоянно затворена магнитна верига, и единствено което се променя са различните части от сечението на тази магнитна верига.