ЕДМ
Тия кутии откъде ги изкопа Това са от най-старите, първи и слаби К3, виж и сайта отдолу на етикета че е стария и го няма вече. Работят основно при залепване за акумулатор или резервоар, поле във въздуха няма и трябва да ги сложиш на повърхност, за да формират плоска зона около тях. Зоната е на около 1 метър радиус по повърхността. Сложи двете кутии примерно на 30 см една от друга на масата и задръж пръстите на лявата си ръка на плота между тях - след малко е доста вероятно да усетиш това-онова Кутиите трябва да имат плътен контакт с повърхността, по цялата си активна страна. Повече може да видиш в актуалния сайт тук:
http://optimizatori.com/ModelK3.html
Отивам до Пловдив в петък и вероятно ще се прибирам в Ловеч в събота - така че щом имаш желание да изследваш, в събота може да прескоча до Сливен да ти покажа по-мощни неща, от по-сегашно време Хем съм ти обещал да ти подаря едно от тези тук /което имам налично де/:
http://jiznenost.com/Reziume.html
а се забавих. Всички те работят с оргонно поле в различни модификации - т.е. т.нар. "студено електричество", когато тече по проводник. Така че, настоящият пост е по темата /това е и към модераторите/. Пък после пиши каквото решиш - ток няма, инвертори също
Ще усетиш и разбереш лично. ОК?
Какво друго да кажа освен благодаря! Иначе подаръци приемам всякакви и с радост.
caduceus, ако идваш към Югоизточна България /Ст. Загора, Сливен, Ямбол, Бургас/ обади се /може и аз де се придвижа към теб, да не те натоварвам специално със себе си/, имаш ми телефона предполагам /чували сме се и друг път с теб, ако не пращам на лични/, хем да поговорим, хем да ми направиш подаръка /най-вече/.
Да не те притеснява факта, че съм скептичен по тия въпроси, аз бих се радвал ако греша.
Иначе пробвам, изследвам, правя изводи и накрая публично изявление във форума. Хубаво-лошо, каквото е в действителност положението, не мога да си кривя душата-темперамент.
Отстрани може да изглежда, че се заяждам, но в действителност съм добронамерен - нали трябва да има два различни полюса, така работи вселената.
Поздрави и ще очаквам обещаното, като наследство. До тогава започвам тестове с наличното, хем после ще направя разлика с "тежката артилерия на оргон-генератора"