Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Много як магнитен двигател

<< < (9/16) > >>

Altium:
Всичко е голяма работа, но единственото лошо нещо е, че колкото и да е "як" този магнитен "двигател", то все пак той задължително спира след минута-две, понеже не съществува такова нещо като КПД над 1.

Altium:
А Майстора от Януари 10, 2017 откакто е пуснал темата за много якият двигател с убийствен въртящ момент, що не взе да го направи, така нямаше да плаща сметки за ток толкова години (сега сме 2020).
Жалко, какъв пропуск... със загуба на пари от сметки и свободна енергия отишла на вятъра.

бай Теню:

--- Цитат на: Altium в Април 07, 2020, 12:13:46 pm ---Всичко е голяма работа, но единственото лошо нещо е, че колкото и да е "як" този магнитен "двигател", то все пак той задължително спира след минута-две, понеже не съществува такова нещо като КПД над 1.

--- Край на цитат ---
Не сьществува защото мислярника ти е твьрде кьс за да го измислиш и на професорчето дето ти е наливало акьл сьщо. Веднага мога да демонстрирам....Колко стотинки ще ми дадете? Още преди 10 години ти го предложих

Pegas:
"понеже не съществува такова нещо като КПД над 1."

Готов ли си, да се обзаложиш ?
да застанеш зад думите си ?
да се разделиш с 5ка ?
Имаш ли готовност

Преди да се произнасяш така тежко - опитай,пробвай,провери !!

Altium:
Да, имам даже необходимата и то солидна сума!!!!!
Искам да видя КПД над 1, което означава, че ще се самозахранва, и да дам на ръка парите на човек, който ми го покаже!!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия