atos, "анихилация" е съвсем друго нещо: електрон и антиелектрон (позитрон) се сблъскват, и от срещата им се раждат 2 фотона с енергия E = m.C2, където m е общата маса на двойката електрон-позитрон. Никакво "изчезване" на електрони не става.
Освен това никой не е наблюдавал изчезване на електрони или някакви други аномални явления при охлаждане на материя до температура, близка до абсолютната нула...
Това за вихрите и торсионните полета е интересно, но би ли предложил някой експеримент (който и другите да могат да възпроизведат), или поне да посочиш някоя публикация, която описва подобен?
Никой не твърди, че
само при охлаждане изчезват електрони или имаме нестабилност в материята - не знам защо го споменаваш изобщо?
Виж, анихилация (в най-общ смисъл) е "дематериализиране" на материя. Изчезване на всички материя-образуващи частици става! Ако не стане, това не е пълна анихилация, а просто термоядрена реакция, не бива да се бъркат!
Това, че ни е познат грубият начин за този процес не означава, че има само един начин, по който да протече.
Нормално е да има при него огромно "изливане" на енергия, понеже етерът би се пренаситил в тази точка за кратко време. При това няма как да се поеме цялата тази енергия и е нормално да има силно излъчване на елементарни частици (носители на остатъчна енергия), които околното пространство/етер не може да
доанихилира поради "препълване". То е все едно да се опитам да заредя автомобилен акумулатор с 100 000 волта напрежение при 10000 ампера ток...
Понякога, при избухване на
квазер подобни енергийни импулси прекосяват много галактики.
Няма как да проведеш такъв експеримент в домашни условия, понеже е от космически мащаб. Ще ти трябва поне Адронния Колайдер (в задния двор на къщата?) и то за хилаво наподобяване на микро ниво.
Раждането и смъртта на звезди са реверсивния ефект от този процес.
За торсионните вихри добре може да ти го обясни Хипарх (както го е и правил вече, намери си сам темата), понеже аз имам схващане, но той е много по-напред от мен в цялостното разбиране!